Bezlepkový kukuřičný škrob, BIO, 250 g
Tento jemný kukuřičný škrob je ideální na pečení, do dezertů, krémů a uzenin i na zahušťování omáček a polévek. Samozřejmě bez lepku!
Příprava:
Kukuřičný škrob rozmíchejte ve studené tekutině a poté ji vmíchejte do vařící tekutiny. Krátce přiveďte k varu. K zahuštění omáček a polévek jsou zapotřebí přibližně 4 polévkové lžíce (40 g) škrobu na litr tekutiny.
Pro moučníky a kaše je potřeba přibližně 90 g škrobu na litr tekutiny, pro krémy přibližně 60 g.
Balení 250 g.
Složení produktu naleznete níže.
Detailní popis produktu
Složení:
Kukuřičný škrob*
* = složky z ekologického zemědělství
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepková mouka |
---|---|
Hmotnost: | 0.28 kg |