Bezlepkový kukuřičný škrob, BIO, 250 g

Tento jemný kukuřičný škrob je ideální na pečení, do dezertů, krémů a uzenin i na zahušťování omáček a polévek. Samozřejmě bez lepku! 

Příprava:

Kukuřičný škrob rozmíchejte ve studené tekutině a poté ji vmíchejte do vařící tekutiny. Krátce přiveďte k varu. K zahuštění omáček a polévek jsou zapotřebí přibližně 4 polévkové lžíce (40 g) škrobu na litr tekutiny.

Pro moučníky a kaše je potřeba přibližně 90 g škrobu na litr tekutiny, pro krémy přibližně 60 g.

Balení 250 g. 

Složení produktu naleznete níže. 

54 Kč 54 Kč / 1 ks
Dostupnost: Skladem
Můžeme doručit do:
1.6.2023
Možnosti doručení
Bezlepkový kukuřičný škrob, BIO, 250 g
Bezlepkový kukuřičný škrob, BIO, 250 g, eshop.celiakarna.cz
BIO
Certifikovaný BIO eshop
Certifikovaný BIO eshop CZ-BIO-002
Zboží na skladě bude do 48 hodin u Vás.
Zboží na skladě bude do 48 hodin u Vás
Od 1.499,- Kč doprava zdarma
Od 1.499,- Kč doprava zdarma
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

Složení:

Kukuřičný škrob*

* = složky z ekologického zemědělství

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepková mouka
Hmotnost: 0.28 kg