


Složení:
voda, *sladový ječmen, *kukuřice, *rýže, *přírodní chmel, kvasnice
*z kontrolovaného ekologického pěstování.
Pasterováno. Vyrobeno za použití přírodních "technických enzymů" bez GMO.
Možnost tvorby sedimentu.
Chraňte před světlem a teplem.
Energetická hodnota na 100 ml:
180 kJ | 43 kcal
Pivovar Gusswerk
Rakouský ekologický pivovar
Brauhaus Gusswerk je moderní a inovativní symbióza pivního baru a pivovaru, pohodové zážitkové místo. Iniciátorem tohoto jedinečného projektu je potravinářský technolog Reinhold Barta, vášnivý sládek.
Po více než deseti letech zkušeností s ekologickým vařením piva, naposledy ve velkém rakouském soukromém pivovaru, realizoval v roce 2007 svůj ekologický pivovar.
Cílem Reinholda Barty je, aby se pivo vyráběné udržitelným a biodynamickým způsobem. Pivo se vaří z čistě ekologických surovin a starých, přírodních výrobních postupů, které odrážejí koloběh přírody. Proto také sládek vaří podle biodynamických směrnic Demeter - nejvyššího BIO standardu!
Ocenění
Četná ocenění potvrzují stálou kvalitu:
- V roce 2011, 2013, 2014, 2017, 2018 a 2020 získalo evropské pivní hvězdy.
- Nejlepší umístění na Zemském mistrovství rakouských minipivovarů 2009-2014.
- Pivo roku 2009 a 2010 a 2012
- Pivovar roku 2012
- Několikrát platinové ocenění na degustacích "bier.pur"
- Pivní sommelier roku
- První sládek roku "Gaullt Millau" 2017
- Nejlepší pivní hospoda v Rakousku 2008
- Cena BierIG 2008, 2009 a 2010
- Ocenění Best Of Organic 2007
Co se zde vaří:
Pivo se vaří výhradně v bio kvalitě, převážně z rakouských surovin z biodynamického pěstování.