Směs na pečení bezlepkového chleba, Můj Viking, BIO, 600 g
Rychle, snadno, bezlepkově. Chléb, který se prostě podaří.
Jak na přípravu?
K bezlepkovému mixu přidejte:
- 480 ml vody
- 6 lžiček jablečného octa (nebo třeba vinného octa)
Postup:
- Do bezlepkového mixu přidejte vodu a ocet. Těsto vařečkou dobře propracujte. Nechte chvíli odpočinout, následně ještě jednou propracujte.
- Dejte do formy na pečení toustového chleba a nechejte 30 minut odpočinout.
- Troubu předehřejte na 190 °C (horkovzduch) nebo 210 °C (horní/dolní ohřev), je dobré přidat ještě do trouby plech s vodou.
- Pečeme 75 - 85 minut.
- Necháme vychladnout a můžeme konzumovat.
Složení produktu naleznete níže.
Detailní popis produktu
Složení:
Ovesné vločky* (bezlepkové), slunečnicová semínka*, celá lněná semínka*, mletá lněná semínka*, dýňová semínka*, vločky prosa*, chia semínka* (Salvia Hispanica), sůl, slunečnicový protein*, slupky psyllia*, koriandr*, fenykl*, kmín*.
* = složky z ekologického zemědělství
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.66 kg |
Položka byla vyprodána… |