Bezlepkové Fusilli, česky také bezlepková vřetena, mají legendární spirály, které zachycují omáčku a jsou skvělou volbou pro Vaši oblíbenou omáčku nebo do těstovinového salátu.
Bezlepkové Fusilli jsou určeny pro celiaky a lidi s nesnášenlivostí lepku, přičemž postup přípravy je stejný jako u klasických těstovin a stejné jsou i jejich vlastnosti a chuť po uvaření.
Vaříme bezlepkové Fusilli v dostatečném množství vody, dobře osolíme a my doporučujeme vařit cca. 5 minut, poté odstavit a těstoviny nechat posléze dojít, do požadované konzistence, tedy Al dente.
Fusilli jsme pro Vás vyzkoušeli a jsou jedním slovem vynikající. Vůbec zde nepoznáte rozdíl, že by snad mohly být bezlepkové. Fusilli jsme připravili s lehkou rajčatovou omáčkou.
Složení produktu a výživové údaje naleznete níže.
Detailní popis produktu
Složení:
Celozrnná rýže 36%, žlutá kukuřice 32,5%, bílá kukuřice 20%, bramborový škrob 3%, emulgátor E471.
Alergeny: může obsahovat stopy sóji a luštěnin.
Výživové údaje na 100g:
Energie 1445 KJ / 341 Kcal, tuky 2.0 g (nasycené mastné kyseliny 0,7 g), Sacharidy 73.2 g (cukry 0,3 g), vláknina 3,1 g, bílkoviny 3,0 g, sůl 0,003 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |