Bezlepkové Fusilli, česky také bezlepková vřetena, mají legendární spirály, které zachycují omáčku a jsou skvělou volbou pro Vaši oblíbenou omáčku nebo do těstovinového salátu.
Bezlepkové Fusilli jsou určeny pro celiaky a lidi s nesnášenlivostí lepku, přičemž postup přípravy je stejný jako u klasických těstovin a stejné jsou i jejich vlastnosti a chuť po uvaření.
Vaříme bezlepkové Fusilli v dostatečném množství vody, dobře osolíme a my doporučujeme vařit cca. 5 minut, poté odstavit a těstoviny nechat posléze dojít, do požadované konzistence, tedy Al dente.
Fusilli jsme pro Vás vyzkoušeli a jsou jedním slovem vynikající. Vůbec zde nepoznáte rozdíl, že by snad mohly být bezlepkové. Fusilli jsme připravili s lehkou rajčatovou omáčkou. Pokud máte chvilku, můžete se podívat na video recept inspirovaný Itálií.
Složení produktu a výživové údaje naleznete níže.