Bezlepková přírodní sójová omáčka Tamari, BIO, 250 ml

Tamari omáčka - Objevte intenzivní chuť a kulinářské možnosti!

Tamari omáčka je ideální volbou pro ty, kteří se vyhýbají lepku a hledají alternativu k běžným sójovým omáčkám. Je bezlepková a zároveň plná bohaté chuti, která oživí vaše pokrmy. Tamari je vyráběna z fermentovaných sójových bobů bez použití pšeničné mouky a má tmavou barvu a intenzivní slanou chuť.

Díky své výrazné chuti je Tamari univerzálním základním kořením do polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Je také ideální do marinád, protože Tamari si zachovává svou chuť i při prudkém smažení a delším vaření.

Ideální pro každodenní vaření - kořeněná a silná. Jako základní koření do polévek a omáček, k marinování tofu, zeleniny nebo ryb a k dochucení mnoha pokrmů.

Díky své chuti a vůni se Tamari stává stále oblíbenějším přísadou v kuchyni nejen v Japonsku, ale i v celém světě.

Balení 250 ml. 

Složení produktu naleznete níže. 

172 Kč 172 Kč / 1 ks
Dostupnost: Skladem
Můžeme doručit do:
7.6.2023
Možnosti doručení
Bezlepková přírodní sójová omáčka Tamari, BIO, 250 ml
Bezlepková Tamari, přírodní sójová omáčka, BIO, 250 ml, eshop.celiakarna.cz
BIO
Certifikovaný BIO eshop
Certifikovaný BIO eshop CZ-BIO-002
Zboží na skladě bude do 48 hodin u Vás.
Zboží na skladě bude do 48 hodin u Vás
Od 1.499,- Kč doprava zdarma
Od 1.499,- Kč doprava zdarma
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

Složení:

SÓJOVÉ BOBY* (45 %), voda, mořská sůl, šóčú* (japonská rýžová pálenka*: vodní rýže*, mořská sůl, A. oryzae), A. oryzae. 

Oryzae je tradičně používán v japonské a čínské kuchyni jako důležitý fermentační enzym pro přípravu různých potravin, jako je sójová omáčka, miso pasta, sake, mirin a další.

* = složky z ekologického zemědělství

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření a dochucovadla bez lepku
Hmotnost: 0.3 kg