Xantanová guma bezlepková, ekonomické balení, 500 g

Jednou z hlavních výhod xanthanové gumy je její schopnost zlepšit texturu a stabilitu potravin. Můžete ji použít při vaření, pečení nebo přípravě zmrzliny, aby vaše jídla získala jedinečnou konzistenci a zároveň se neoddělovala.

Xanthanová guma je také ideální pro lidi s alergiemi nebo omezeními stravy, protože je bezlepková a veganská. Navíc, nemá žádné kalorické hodnoty, takže můžete vychutnávat skvělá jídla bez obav o příjem kalorií.

Použití:

Přírodní stabilizátor a emulgátor. Zlepšující přípravek do pečiva, prodlužuje trvanlivost. U bezlepkových směsí nahrazuje funkci lepku.

Složení výrobku naleznete níže. 

324 Kč 324 Kč / 1 ks
Dostupnost: Skladem
Můžeme doručit do:
1.6.2023
Možnosti doručení
Xantanová guma bezlepková, ekonomické balení, 500 g
Certifikovaný BIO eshop
Certifikovaný BIO eshop CZ-BIO-002
Zboží na skladě bude do 48 hodin u Vás.
Zboží na skladě bude do 48 hodin u Vás
Od 1.499,- Kč doprava zdarma
Od 1.499,- Kč doprava zdarma
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Detailní popis produktu

Složení:

xantanová guma.

Doplňkové parametry

Kategorie: Xantanová guma bez lepku
Hmotnost: 0.55 kg