Objevte naši rakouskou BIO kosmetiku Sanoll.

Hodnocení obchodu

5,0 12 hodnocení
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.1.2024
Ok
Avatar autora (Administrátor)
Vážený zákazníků, děkujeme za Vaše hodnocení! eshop.celiakarna.cz
Avatar autora | 24.12.2023
skvělá komunikace, rychlost odeslání
Avatar autora | 16.8.2023
Balicek byl velice precizne zabaleny, nicmene v tak velke krabici, ze nebylo mozne jej ulozit do boxu, ale byl presmerovan na jine misto s omezenou oteviraci dobou, coz zkomplikovalo vyzvednuti.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.8.2023
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Už jsme to psali na heureka.cz - sklad jsme informovali a požádali o přizpůsobení velikosti krabic obsahu. Děkujeme, že u nás nakupujete a doufáme, že budete s našimi bezlepkovými produkty spokojeni! Vaše celiakarna.cz
S Avatar autora Simona | 18.7.2023
Velmi spokojena s obchodem i DPD kuryrem
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 18.7.2023
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení, moc si toho vážíme a těšíme se na Vaše další nákupy! Vaše, celiakarna.cz
Avatar autora | 10.6.2023
Kvalitní komunikace brzké dodání
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za zpětnou vazbu a moc náš těší, že Vám naše bezlepkové pivo chutná! Vaše, celiakarna.cz
Avatar autora | 19.5.2023
Dobrý den! Chtěla bych se podělit o svou pozitivní zkušenost s tímto eshopem. Dlouhodobě sleduji webové stránky celiakrna.cz, kde píše Dagmar Matějková o svých zkušenostech, jak se dá vařit, péct a celkově žít bez lepku. Toto téma je aktuální i pro naší rodinu a proto mám velkou radost, že začali na těchto stránkách nabízet kvalitní a ověřené bezlepkové potraviny v bio kvalitě. Webové stránky eshopu jsou přehledné, nabízí snadné vyhledávání produktů, rychlost dodání je v pořádku. I způsob platby a komunikace s týmem eshopu funguje k mé spokojenosti. Určitě se sem ráda vrátím.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.7.2023
Vážená paní Alexandro, moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a velmi si vážíme Vašich milých slov. A samozřejmě se těšíme na Vaše další nákupy! Ať se Vám daří! Vaše, celiakarna.cz
Avatar autora | 17.5.2023
vstricnost, rychlost, ochota
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a budeme se těšit na Vaše další nakupování! Vaše, celiakarna.cz
I Avatar autora Ivana | 5.5.2023
Teda nezlobte se že to zde píšu, jsem také celiak. Můžete mi říct proč tady máte tak příšerně drahé. Když jsem byla u nás v obchodech a většina je levnější, záleží jak kde. Mám pocit že se snažíte celiaky co nejvíce oškubat. A proč protože můžete. Začala jsem si dělat těstoviny a chleba i pečivo a je to daleko chutnější.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.5.2023
Děkujeme za reakci, paní Ivano. Naše produkty nejsou drahé, jen jsou v úplně jiné kvalitě, než můžete nakoupit v běžné síti. Organické (BIO, Demeter) produkty lze jen těžko vypěstovat levně a my ani levné a nekvalitní zboží neprodáváme. Holt, nemůžeme se zavděčit všem. Pokud byste hledala bezlepkové recepty, koukněte na celiakarna.cz máte jich tam více než 200. Ať se Vám daří.
Avatar autora | 11.4.2023
Vše v naprostém pořádku, děkuji
Avatar autora (Administrátor)
Děkujem za Vaši zpětnou vazbu a budeme se těšit na příště! Vaše, celiakarna.cz
Avatar autora | 4.4.2023
Jsem spokojen s kvalitou zboží i s rychlostí dodání. Jen se mi zdá, že některé produkty jsou levnější např. v Globusu.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme, Tomáši, za Vaši zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Snažíme se nakupovat zboží, které v Globusu nebo jiných hyper, super marketech nekoupíte, jelikož řetězcům konkurovat samozřejmě nemůžeme. Budeme velmi rádi, pokud si u nás opět nějaké bezlepkové dobroty vyberete. Přejeme vše dobré, Vaše, celiakarna.cz
Avatar autora | 9.3.2023
+ rychlost
+ komunikace

Avatar autora (Administrátor)
Mnohokrát děkujeme za zpětnou vazbu a těšíme se na Váš další nákup! Vaše, celiakarna.cz
Avatar autora | 17.1.2023
+ Rychlost, vstřícné a profesionální jednání
+ Jednoduchá orientace v eshopu
+ Prémiová kvalita

Avatar autora (Administrátor)
Mnohokrát děkujeme za zpětnou vazbu. Vážíme si toho! Vaše, celiakarna.cz
12 položek celkem