Bez použití geneticky modifikovaných organismů (GMO) nebo geneticky modifikovaných surovin, bez použití konzervačních látek a přísad. Samozřejmě v BIO kvalitě.
Speciální bezlepkový mlýn - zakoupený od švýcarské armády - dokáže zpracovat až 18 tun denně a mele pouze bezlepkové mouky. Je umístěn v samostatné budově, aby se mohlo zabránit jakékoli kontaminaci produkty obsahujícími lepek.
Každá šarže bezlepkové mouky je testována v mlýnské laboratoři, aby bylo zajištěno, že neobsahuje lepek. K tomuto účelu je také zřízena bezprašná místnost na mouku.
Bio sójová mouka je bezlepkovou alternativou mouky, která je bohatá na vlákninu a bílkoviny. Má lehkou a oříškovou chuť. Optimální pro přípravu chleba, sušenek a koláčů. Ideální k zahušťování omáček a polévek.
A navíc je to také náhrada vajec. Jedna polévková lžíce bio sójové mouky smíchaná se dvěma lžícemi vody nahradí jedno vejce. Skvělá volba pro všechny vegany!
Výroba
Bezlepkové výrobky Bauckhof se melou ve vlastním mlýně. Tento mlýn se používá pouze k mletí bezlepkových výrobků. Mlýn se nachází v chráněných prostorách. To znamená, že kontaminaci výrobky obsahujícími lepek lze vyloučit.
Použití
Sójovou mouku již není třeba před konzumací zahřívat. Lze ji použít na pečení, vaření, do moučníků nebo jako náhradu vajec.
Další informace o produktu
Bez GMO, bez aromat, bez syntetických barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru, čistě rostlinný, neslazený, bez lepku.
Informace o skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.
Složení produktu a nutriční informace naleznete níže.