Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Květinový chléb
inspirovaný květy pohanky.
Všechny druhy jsou veganské, bezlepkové a s výjimkou fíkové odrůdy také košer.
Součástí filozofie Ekibio je, že květinové chleby jsou vyráběny bez kvasnic, vajec, tuků, mléčných výrobků a aromat. To znamená, že květinový chléb ("Le Pain Des Fleurs") je vhodný nejen pro osoby s nesnášenlivostí lepku.
Zde naše inspirace, pokud byste si rádi připravili nějakou bezlepkovou pomazánku.
A co třeba Obazda, která je velmi oblíbená v Bavorsku. Naše bezlepkové recepty naleznete na blogu celiakarna.cz.
Zajímavosti z výroby bezlepkového květinového chlebíčku
Těsto na křupavý chléb se během zpracování několik sekund opéká při vysoké teplotě 300 až 400 °C.
Díky tomu vzniká velmi zajímavá křupavá struktura, která se navíc u jednotlivých variant liší.
Složení produktu naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové chlebíčky a trvanlivé pečivo |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |