Objevte naši rakouskou BIO kosmetiku Sanoll.
BIO
Značka: Lima

AGAR-AGAR bezlepkový želírující prostředek, prášek, BIO, 6 x 2 g

79 Kč 79 Kč / 1 ks
Skladem

Směs řas používaná jako přírodní želírující látka bez živočišných produktů.

Agar-agar v prášku. 

Je vhodný pro všechny přípravky, které vyžadují želírovací prostředek, a to jak slané, tak sladké: želé, džemy, dezerty, aspiky...

Výroba
Agar-agar (známý také jako Kanten) se vyrábí ze směsi řas a je k dispozici ve formě prášku nebo tyčinek.

Želírovací schopnost závisí na kyselosti pokrmu: do kyselých pokrmů přidejte více agar-agaru.

Nekombinujte s čokoládou nebo kiwi, protože tyto produkty neutralizují želírovací účinek agar-agaru.

Použití:

Pro džemy: 4 g agar-agaru v prášku na 1 kg očištěného ovoce nebo 1 litr ovocné šťávy. Ovoce a agar-agar přiveďte k varu a poté přidejte sladidlo podle vlastního výběru. Nechte redukovat, dokud džem nezíská požadovanou konzistenci.

Pozor - je daleko silnější než želatina a tuhne již při pokojové teplotě. 

Použití agaru jsme vyzkoušeli na tomto bezlepkovém receptu. Mimochodem naprosto excelentní bezlepkový Cheese Cake.

Recept naleznete na celiakarna.cz. 

DSC_0103

 Složení výrobku naleznete níže. 

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Kategorie: Bezlepkové pečení
Hmotnost: 0.02 kg
Certifikovaný BIO eshop
Certifikovaný BIO eshop CZ-BIO-002
Od 1.499,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 1.499,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení: 

Agar-agar*

* = složky z ekologického zemědělství

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: