Objevte naši rakouskou BIO kosmetiku Sanoll.

NOVINKA - bezlepkové těstoviny GRANORO z Itálie

 

Náš sortiment bezlepkových těstovin jsme rozšířili o italské bezlepkové těstoviny GRANORO

A aby jsme nekupovali "zajíce v pytli", jako obvykle jsme pro Vás novinku otestovali. Natočili jsme pro Vás i krátké video a myslíme si, že za takové bezlepkové těstoviny by se nemuseli stydět ani v "hogo - fogo" restauraci. 

 

Recept a video recept na bezlepkové těstoviny naleznete níže. 

 

DSC_0033

SUROVINY na bezlepkové těstoviny pro 2 - 3 osoby:

  • bezlepkové těstoviny GRANORO
  • jarní cibulka
  • olivový olej
  • 1 menší cibule (šalotka)
  • 1 menší cuketa
  • 1 balení Passaty nebo konzervovaných rajčat
  • 3 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • strouhaný parmezán dle chuti
  • petrželka, asi hrst

 

POSTUP:

  • Dáme si do velkého hrnce vodu, kterou osolíme a přivedeme k varu. Těstoviny uvaříme dle návodu.
  • Nakrájíme očištěnou cibuli na jemné kostičky, česnek na plátky a jarní cibulku na kolečka. Petrželku omyjeme a nasekáme.
  • Z cukety vybereme semínka, jde to lžičkou a nakrájíme ji na půlměsíce.
  • Na pánvi rozehřejme olivový olej a osmažíme nejdříve česnek a cibuli do růžova, následně přidáme cuketu, poté passatu, osolíme a opepříme a necháme asi 2 minuty restovat.
  • Uvařené těstoviny dáme do směsi, několikrát prohodíme na pánvi. Pokud nám to nejde, použijte vařečku:-). Já dávám do těstovin i asi hrst parmazánu a plus petrželku a vše prohodím několikrát v pánvi, aby se chutě propojily.
  • Nakonec dozdobíme bylinkami a parmazánem.

 

Přejeme dobrou chuť!

 

Zpět do obchodu