Náš sortiment bezlepkových těstovin jsme rozšířili o italské bezlepkové těstoviny GRANORO.
A aby jsme nekupovali "zajíce v pytli", jako obvykle jsme pro Vás novinku otestovali. Natočili jsme pro Vás i krátké video a myslíme si, že za takové bezlepkové těstoviny by se nemuseli stydět ani v "hogo - fogo" restauraci.
Recept a video recept na bezlepkové těstoviny naleznete níže.
SUROVINY na bezlepkové těstoviny pro 2 - 3 osoby:
- bezlepkové těstoviny GRANORO
- jarní cibulka
- olivový olej
- 1 menší cibule (šalotka)
- 1 menší cuketa
- 1 balení Passaty nebo konzervovaných rajčat
- 3 stroužky česneku
- sůl, pepř
- strouhaný parmezán dle chuti
- petrželka, asi hrst
POSTUP:
- Dáme si do velkého hrnce vodu, kterou osolíme a přivedeme k varu. Těstoviny uvaříme dle návodu.
- Nakrájíme očištěnou cibuli na jemné kostičky, česnek na plátky a jarní cibulku na kolečka. Petrželku omyjeme a nasekáme.
- Z cukety vybereme semínka, jde to lžičkou a nakrájíme ji na půlměsíce.
- Na pánvi rozehřejme olivový olej a osmažíme nejdříve česnek a cibuli do růžova, následně přidáme cuketu, poté passatu, osolíme a opepříme a necháme asi 2 minuty restovat.
- Uvařené těstoviny dáme do směsi, několikrát prohodíme na pánvi. Pokud nám to nejde, použijte vařečku:-). Já dávám do těstovin i asi hrst parmazánu a plus petrželku a vše prohodím několikrát v pánvi, aby se chutě propojily.
- Nakonec dozdobíme bylinkami a parmazánem.
Přejeme dobrou chuť!
Zpět do obchodu