Fazole MUNGO Fair Trade bez lepku, BIO, 500 g
Často se používají do dušených pokrmů a polévek. Fazole mungo jsou oblíbené zejména v asijské kuchyni a v Indii jsou považovány za základní potravinu. Jsou ideální do pokrmů z pánve wok, dušených jídel a salátů. Fazole mungo jsou vynikající také jako dušená zelenina
Příprava
Jako přílohu pro 2 osoby namočte 150 g fazolí mungo do velkého množství vody na přibližně 12 hodin a vařte je v čerstvé vodě přibližně 30 minut. Sůl přidejte až na konci vaření.
Skladování
Skladujte na suchém místě mimo dosah tepla.
Složení produktu a nutriční hodnoty naleznete níže.
Kategorie: | Obilniny bez lepku |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Položka byla vyprodána… |


Složení
Fazole mungo*
* = složka z ekologického zemědělství
Výživové hodnoty na 100 g (nepřipravený výrobek)
Energetická hodnota v kJ / kcal 1316 kJ / 312 kcal
Obsah tuku 1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 42 g
z toho cukr 3,2 g
vláknina 18 g
Bílkoviny 24 g
Sůl 0,01 g

Z rýže Arborio lze připravit typická rizota a rýžový nákyp. Velká zrna...

Není potřeba tepelné přípravy. Opět v BIO kvalitě Demeter. Samozřejmě...

Bílá quinoa se vyznačuje jemnou, lehce oříškovou chutí. Hodí se k...

Superlativy jsou rozhodně na místě, protože chia semínka jsou bohatá...

Co to je Demeter kvalita? Lidově řečeno, je to ještě lepší BIO, ta...

BIO slunečnicová semínka vypěstovaná v Evropě Slunečnicová semínka jsou...

Quinoa je přirozeně bezlepková. Aby bylo zaručeno, že obsah lepku v...

Himálajská rýže hnědá se hodí k přípravě exotických asijských pokrmů,...

Co to je Demeter kvalita? Lidově řečeno, je to ještě lepší BIO, ta...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.