RÝŽE Arborio na rizoto, bez lepku, bílá, BIO, 500 g
Z rýže Arborio lze připravit typická rizota a rýžový nákyp. Velká zrna uvolňují část škrobu do vody při vaření. Rýžový škrob drží zrna a ostatní přísady pohromadě; tím vzniká typická krémová a smetanová konzistence rizota.
Příprava
Na olivovém oleji osmahněte cibuli, přidejte 150 g rýže Arborio a krátce osmahněte. Postupně přidejte 600 ml zeleninového vývaru a vařte 35-40 minut. Občas promíchejte.
Skladování
Skladujte na suchém místě mimo dosah tepla.
Složení produktu a nutriční hodnoty naleznete níže.
Kategorie: | Obilniny bez lepku |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |


Složení
Střednězrnná rýže*
* = složka z ekologického pěstování
Výživové hodnoty na 100 g (nepřipravený výrobek)
Energetický obsah v kJ / kcal 1468 kJ / 350 kcal
Obsah tuku 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 78 g z toho cukr 0,5 g
vláknina 1,6 g
Obsah bílkovin 7,4 g
Sůl 0,01 g

Bílá quinoa se vyznačuje jemnou, lehce oříškovou chutí. Hodí se k...

Co to je Demeter kvalita? Lidově řečeno, je to ještě lepší BIO, ta...

Superlativy jsou rozhodně na místě, protože chia semínka jsou bohatá...

Často se používají do dušených pokrmů a polévek. Fazole mungo jsou...


Superlativy jsou rozhodně na místě, protože chia semínka jsou bohatá...

Himálajská rýže se hodí k přípravě exotických asijských pokrmů, také s...

Není potřeba tepelné přípravy. Opět v BIO kvalitě Demeter. Samozřejmě...

Himálajská rýže hnědá se hodí k přípravě exotických asijských pokrmů,...

Co to je Demeter kvalita? Lidově řečeno, je to ještě lepší BIO, ta...

Z rýže Arborio lze připravit typická rizota a rýžový nákyp. Velká zrna...

BIO slunečnicová semínka vypěstovaná v Evropě Slunečnicová semínka jsou...

Použití Proso, které je samozřejmě bez lepku má jemnou chuť a je...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.