Květinový chléb
inspirovaný květy pohanky. Kakaový.
Všechny druhy jsou veganské, bezlepkové a s výjimkou fíkové varianty také košer.
Další součástí filozofie Ekibio je, že květinové chleby jsou vyráběny bez kvasnic, vajec, tuků, mléčných výrobků a aromat. To znamená, že květinový chléb ("Le Pain Des Fleurs") je vhodný nejen pro osoby s nesnášenlivostí lepku.
Těsto na křupavý chléb se během zpracování několik sekund opéká při vysoké teplotě 300 až 400 °C. Díky tomu vzniká zajímavá křupavá struktura, která se u jednotlivých druhů liší.
Květinový chléb si rád podmaní každé vaše jídlo a vytlačí klišé "nudného a nevýrazného křupavého chleba". Květinový chléb nabízí širokou škálu využití. Ať už jen tak samotný na křupání, jako zavářka do polévek nebo v kombinaci s nápaditými pomazánkami, fantazii gurmána se meze nekladou.
Lze kombinovat prakticky s čímkoli, co máte v lednici - můžeme doporučit např. džem, bylinkový tvaroh a sýr.
Složení produktu a nutriční hodnoty naleznete níže.