Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Bez GMO, bez aromat, bez syntetických látek, barviv, bez syntetických konzervačních látek
Ovesné křupavé müsli na první pohled:
Něco málo o výrobci
Společnost Bauck GmbH byla založena v roce 1969 za účelem prodeje ekologických produktů a produktů Demeter. I dnes je podpora biodynamického zemědělství jedním z nejdůležitějších cílů tohoto výrobce přírodních potravin.
Zdravé müsli, vynikající mouky, směsi na pečení vláčných koláčů, dortů a chleba, výživné kaše a slané zeleninové směsi, často bezlepkové, bez pšenice a veganské.
Společnost Bauck GmbH nyní prodává pod značkou Bauck Mühle přibližně 150 výrobků. Vždy pod heslem: „Bio. Z lásky k budoucnosti.“
Bauck Mühle se zasazuje o inovativní receptury, které využívají výhradně BIO a Demeter suroviny a snadno se připravují.
Od roku 2005 se mlýn specializuje také na bezlepkové výrobky, na kterých si může pochutnat celá rodina. Přispívá k tomu vlastní bezlepkový mlýn, zařízení na míchání bezlepkových směsí a vlastní bezlepková laboratoř.
Složení produktu a nutriční informace naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové cereálie a müsli |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení:
Bezlepkové celozrnné ovesné vločky** 77 %, sušené ovoce (sultánky**, jablka**, slunečnicový olej*), kousky pražených lískových oříšků**, plátky mandlí*.
* = složky z ekologického zemědělství, ** = složky z BIO dynamického zemědělství.
Výživové hodnoty a výsledky analýzy na 100 g
Energie kJ / kcal 1578 kJ / 375 kcal
Tuk 7,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g
Sacharidy 59 g z toho cukr 13 g
Vláknina 9,5 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 0,01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.