Vážení a milí zákazníci, 

opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie

Přejeme Vám příjemné nakupování!  

VANILKOVÝ PUDING bez lepku, s pravou vanilkou, BIO, 40 g

Typický ARCHE - BIO vanilkový pudink bez lepku s vysoce kvalitními bio přísadami. Jeho kvalitním znakem je mnoho malých černých teček!

Tajemství?

BIO vanilka je jemné koření: je to plod popínavé orchideje. Až 25 cm dlouhé tobolkovité plody, vanilkové lusky, se sklízejí nezralé a následně se fermentují.

Díky tomu mají hnědočernou barvu a typickou jemně sladkou vůni.

Z rozemletých lusků se vyrábí vanilkový prášek

ARCHE Bio vanilkový pudink je klasický pudink. Je bezlepkový a skvěle chutná i na dortech!

Papírový obal z 95 % - sáček s pudinkem je recyklovatelný!

Kolik mléka budu potřebovat?
1 sáček na 500 ml mléka / rostlinného nápoje.

Příprava:

Pudinkový prášek smíchejte se 6 lžícemi mléka / rostlinného nápoje a 2 lžícemi sladidla nebo podle chuti. Zbytek mléka přiveďte k varu, přidejte rozmíchaný pudinkový prášek a za stálého míchání krátce povařte.

Pudink vyklopíme do misky vypláchnuté studenou vodou a necháme alespoň 2 hodiny chladit.

Informace o složení a nutričních hodnotách nalezne níže. 

Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Skladem
Značka: Arche
44 Kč 1 100 Kč / 1 kg
Kategorie: Sladkosti
Hmotnost: 0.05 kg
Vanilkový puding, bez lepku, eshop.celiakarna.cz
Bez laktózy BIO
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení:

Kukuřičný škrob*, mletá vanilka* (2%), mořská sůl
*z ekologického zemědělství

 

Výživové hodnoty a výsledky analýzy na 100 g
Energetická hodnota kJ / kcal 1425 kJ / 335 kcal
Tuk <0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 83,0 g z toho cukr <0,5 g
Bílkoviny <0,5 g
Sůl 0,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: