SMĚS NA PIZZU bezlepková, veganská, BIO, 350 g
Bezlepková pizza jako z Italské pizzerie! Od firmy Spielberger. Pro ty kdo nemají čas nebo chuť se "prát" s bezlepkovým těstem a přesto jim záleží na prvotřídní kvalitě.
Pečení bezlepkové pizzy je obtížné?
Ne s naší směsí na pečení bezlepkového těsta na pizzu. Jednoduše připravené těsto na pizzu je stejně chutné jako v oblíbené italské restauraci.
- doba přípravy: 5 min;
- doba pečení: cca 20 min;
- příprava pro 1 plech (35x30 cm) nebo 2 kulaté formy ( O 28 cm):
Příprava:
- Přidejte: 290 ml vody, 3 lžíce oleje;
- Předehřejte troubu na 250 °C (horní/spodní ohřev).
- Směs na pečení smíchejte s vodou a olejem v míse a několik minut intenzivně hněťte ručním mixérem (hákem na těsto), dokud nevznikne hladké a měkké těsto.
- Hotové těsto rovnoměrně rozetřete na vymazaný plech a podle chuti si pizzu ozdobte.
- Pizzu pečte 15-20 minut.
Doporučujeme těsto připravit v kuchyňském robotu, stačí ponechat robot pracovat na střední otáčky asi 5 minut. Těsto se dá dobře rozetřít také pečící papír. Naše pizza je se šunkou, rajčatových sugem, sušenými rajčaty a mozzarelou.
Balení 350 g.
Složení produktu naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Složení:
Celozrnná rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, prosná mouka*, prášek do pečiva s vinným kamenem* (okyselující látka: vinný kámen, kypřící látka: jedlá soda, kukuřičný škrob*), mořská sůl, ochucené drožďové vločky* (melasové droždí*, rýžová mouka*, mořská sůl), lokustová guma (karob)*, mleté slupky psyllia*.
* = složky z ekologického zemědělství
Pizzu jsme opět vyzkoušeli a je skvělá, na fotografii malá ukázka.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.