Vážení zákazníci, náš bezlepkový obchod Šternberkova 1352/12, 170 00 Praha 7 Holešovice je Vám k dispozici v PO - PÁ od 10.00 - 18.00 hod. a v SO od 9.00 - 12.00 hod. Těšíme se na Vaši návštěvu.
BIO
Značka: Bauckhof

Bezlepková, veganská SMĚS NA PIZZU bez GMO, BIO, 350 g

85 Kč 85 Kč / 1 ks
Skladem

Bez použití geneticky modifikovaných organismů nebo geneticky modifikovaných surovin. Pro ty, kdo nemají čas nebo trpělivost na bezlepkové vaření a pečení a přesto je zajímá, co konzumují.

Pizzu jsme vyzkoušeli a chutná opravdu dobře, na fotografii můžete vidět výsledek! 

 DSC_0058

Jak na přípravu? 

K bezlepkovému mixu na pizzu přidejte balíček sušeného droždí, 1/2 lžičky cukru nebo jiného sladidla, 1 lžičku soli, promíchejte. Následně přilijte 375 ml vlažné vody a 2 lžíce oleje

V kuchyňském robotu nebo ručně zpracujte hladké těsto. V robotu to trvá asi 5 minut, ručně to bude trvat déle. Těsto nechejte asi 15 minut pracovat.

Poté vyválené těsto dejte na vymazaný plech (pečící papír), ozdobte dle chuti a pečte 15 - 20 minut v předem vyhřáté troubě na 250 °C. 

 

Z bezlepkového těsta na pizzu Bauckhof snadno připravíte i cibulový koláč. 

 

Zde naše bezlepková inspirace. Recept na tuto bezlepkovou pizzu naleznete zde

DSC_0043

 

Recept na cibulový koláč 

1 kg cibule nakrájené na kostičky, 100 ml crème fraiche (hustá a tučná zakysaná smetana), 100 ml smetany, 1/2 lžičky mletého kmínu, špetka muškátového oříšku, 2 vejce.

Na pánvi osmahněte cibuli do měkka. Nechte vychladnout. Zbývající ingredience prošlehejte a smíchejte s cibulí.

Připravte si těsto a vyválejte ho. Směs rozetřete na těsto a pečte při 220 °C asi 20 minut.

Balení 350 g. 

 

Složení produktu naleznete níže.  

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
19.6.2024
Kategorie: Bezlepkové směsi
Hmotnost: 0.38 kg
Certifikovaný BIO eshop
Certifikovaný BIO eshop CZ-BIO-002
Od 1.499,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 1.499,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení:

Celozrnná rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, rýžová mouka*, prášek do pečiva (kypřící látka: jedlá soda, okyselující látka: vinný kámen, kukuřičný škrob*), mleté slupky psyllia*, prášek z rýžového sirupu*, quinoový kvásek* (quinoová mouka*, rýžová mouka*, kváskové kultury), mořská sůl.

* = složky z ekologického zemědělství

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: