Bezlepkové nudle vermicelli lze z dobrého důvodu označit za základní potravinu dálněvýchodní kulinářské kultury. Dlouhé a tenké rýžové nudle se totiž obvykle používají jako příloha ke grilované nebo smažené zelenině, tofu, masu nebo rybám.
Nudle vermicelli jsou také ideální jako příloha k polévce.
Ochucené sójovou omáčkou a česnekem a prohozené ve woku s křupavými kousky zeleniny - to je jen jeden příklad chutné možnosti přípravy.
Vyrobeno v Thajsku
Nudle jsme použili na přípravu bezlepkových jarních závitků:

Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah světla.
Příprava:
Vařte v dobře osolené vodě asi 4-5 minut. Na vodě nešetřete, jinak se Vám budou nudle lepit.
V suchém stavu vypadají následovně:

U bezlepkových nudlí jsou časy přípravy uvedené výrobcem pouze orientační. Je nutné velmi pečlivě hlídat Vaše bezlepkové těstoviny, velmi rády se rozvařují:-).
Doporučujeme vařit cca. 3 minuty a následně nechat dojít a nudle neustále kontrolovat. Takže pozor na to! Ihned podávejte.
A zde již po uvaření - jsou parádní!

Složení produktu a nutriční informace naleznete níže.