Vážení a milí zákazníci, 

opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie

Přejeme Vám příjemné nakupování!  

Bezlepkové těstoviny FUSILLI, 1000 g

Massimo Zero FUSILLI 1kg, bez lepku

Mamma Mia - tyto bezlepkové těstoviny s italským původem se dostaly na stupně vítězů, pokud jde o chuť!

Oblíbené bezlepkové těstoviny z kukuřice a rýže od Massimo Zero jsou u nás nyní k dostání také v rodinném balení 1000 g pro ještě větší rozmanitost a bezlepkovou hostinu pro velký počet strávníků!

Fusilli jsou spirálovité nudle a mezi gurmány jeden z nejoblíbenějších druhů těstovin, které lze v kuchyni použít na cokoli. Ať už na lahodné masové variace, klasickou rajčatovou omáčku nebo na studené těstovinové saláty.

Těstoviny Massimo Zero se vyrábějí v závodech předního výrobce potravin pro celiaky. Jsou bezlepkové, mají originální a autentickou chuť díky exkluzivní receptuře založené na jemné kukuřičné a rýžové mouce s čistou horskou vodou.

Maximální chuť, nepoznáte, že jsou bezlepkové.

Objevte Massimo Zero, bezlepkové těstoviny s autentickou a originální chutí.

Exkluzivní receptura, řemeslná zručnost a pomalé sušení při nízkých teplotách zaručují vynikající vlastnosti při vaření, správnou konzistenci a pravou chuť slunné Itálie.

 

Příprava těstovin: 

Vařte 9-10 minut v dostatečném množství osolené vody. 

Vyrobeno v Itálii

Detailní složení produktu naleznete níže. 

 

 

Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Objednáno
Značka: Massimo Zero
219 Kč 219 Kč / 1 kg
Kategorie: Bezlepkové těstoviny
Hmotnost: 1.1 kg
Položka byla vyprodána…
Fusilli bez lepku 1 kg, eshop.celiakarna.cz
Bez laktózy
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení produktu:

Kukuřičná mouka (90 %), rýžová mouka (10 %), voda. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: