Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Ponořte se do kultury asijské kuchyně
Bezlepkové nudle ze zaručeně 100% ekologicky pěstované hnědé rýže. Díky šetrnému výrobnímu procesu si nudle z BIO hnědé rýže zachovávají mnoho cenných živin, včetně vlákniny, vitaminů skupiny B a minerálů, jako je selen a hořčík.
Tyto jemné špagety, rafinované chuti s dýní a zázvorem, jsou skutečnou specialitou mezi běžnými bezlepkovými těstovinami.
Různým úpravám se meze nekladou. Ať už jde o tradiční asijské smažené nudle se zeleninovou, masovou nebo rybí přílohou, vývar ve stylu "Ramen", nebo o pikantní asijský nudlový salát.
Experimentujte s kari, zázvorem a sójovou omáčkou (tamari - bezlepková) a objevte zajímavé chutě této rozmanité a voňavé kuchyně.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah světla.
Příprava:
Vařte v dobře osolené vodě asi 4-5 minut. Na vodě nešetřete, jinak se Vám budou nudle lepit.
U bezlepkových nudlí jsou časy přípravy uvedené výrobcem pouze orientační. Je nutné velmi pečlivě hlídat Vaše bezlepkové těstoviny, velmi rády se rozvařují:-).
Doporučujeme vařit cca. 3 minuty a následně nechat dojít a nudle neustále kontrolovat. Takže pozor na to! Ihned podávejte.
Složení produktu a nutriční informace naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Složení produktu:
Hnědá rýže*, dýně*, zázvor*.
* Produkty ekologického pěstování
Upozornění pro alergiky:
Může obsahovat stopy sezamu, ořechů nebo sóji.
Nutriční hodnoty přepočtené na 100 g:
1454 KJ/344 kcal
Tuk 2,7 g
Sacharidy 70,3 g z toho cukr 2 g
Vláknina 4,6 g
Protein 7,2 g
Sůl 0,02 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.