Bezlepkové italské těstoviny kukuřičné ŠPAGETY, 250 g
Bezlepková pasta z Itálie
Originální bezlepkové italské těstoviny Le Veneziane jsou ceněny zejména pro své dobré vlastnosti při vaření a nesrovnatelně lahodnou chuť.
BEZ LEPKU - BEZ PŠENICE - BEZ VAJEC A LAKTÓZY
Le Veneziane se vyrábějí výhradně z kukuřičné mouky, jsou zaručeně bezlepkové, a proto jsou skvělou pochoutkou pro lidi s bezlepkovou dietu.
Informace o době vaření bezlepkových těstovin:
Vařte 9 - 10 minut.
Detailní složení produktu naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |


Složení produktu:
Kukuřičná mouka, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie 1 489 kJ/Energie 357 kcal
Tuk 1,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 78 z toho cukr 0,5 g
Vláknina 2 g
Bílkoviny 5,6 g
Sůl 0,03 g
Kontaktní údaje výrobce:
Molino di Ferro S.p.A.
Kontaktní adresa: Via Molino di Ferro 6, 310 50 Vedelago, Itálie
Tel: +39 0423 487035, www.molinodiferro.com

Ideální do těstovinových salátů nebo s pestem Jemná a pevná konzistence...

Bezlepkové, veganské, bohaté na rostlinné bílkoviny Goodels bezlepkové...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.