Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Bezlepkové lasagne dělám poměrně často, jen se mi je stále nepodařilo vyfotit. Konečně! Tedy tentokrát ve verzi pro vegetariány nebo pro ty, kdo nemusí mít každý den maso. Pokud nepoužijeme sýr, tak mohou být samozřejmě i veganské.
Lasagne není potřeba předvařit, jen je nutné mít dostatek tekutiny v omáčce, jinak budou tvrdé. Příprava bezlepkových lasagní je snadná a velmi variabilní. Hodí se i na oblíbenou disciplínu, alespoň u nás - úklid lednice. Tedy, co najdete, můžete zpracovat. Houby, vejce, maso, špenát, rajčata, cukety, lilek apod.
Do lasagní nedávám bešamel - je to na másle osmažená mouka (hodí se k tomu rýžová) a zalitá mlékem. Přijde mi, že bezlepkové lasagne, v jakémkoliv provedení, mají již dostatek kalorií, tak ještě na to plácnout moučnou kaši s mlékem, no nevím. Nicméně, kdo si neumí představit lasagne bez bešamelu, je to samozřejmě na vás.
Pro tento recept, jsem zvolila italské bezlepkové těstoviny Granoro, které mají v nabídce i fenomenální lasagne Doporučujeme vyzkoušet.
Zpět k nákupu můžete jít zde.