Bezlepková přírodní SÓJOVÁ OMÁČKA TAMARI, BIO, 500 ml
Detailní popis produktu
Složení:
SÓJOVÉ BOBY* (45 %), voda, mořská sůl, šóčú* (japonská rýžová pálenka*: vodní rýže*, mořská sůl, A. oryzae), A. oryzae.
Oryzae je tradičně používán v japonské a čínské kuchyni jako důležitý fermentační enzym pro přípravu různých potravin, jako je sójová omáčka, miso pasta, sake, mirin a další.
* = složky z ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty a výsledky analýzy vztažené na 100 ml:
Energie kJ / kcal 288 kJ / 68 kcal
Tuk <0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 4,5 g z toho cukry <0,5 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 16,1 g
Právní označení produktu: Přirozeně fermentovaná sójová omáčka
Distributor: Arche Naturprodukte GmbH; Liebigstraße 5a, 40721 Hilden, Německo; arche@arche-naturkueche.de
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření a dochucovadla bez lepku |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.3 kg |
| EAN: | 4020943137232 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


