Vážení a milí zákazníci, 

opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie

Přejeme Vám příjemné nakupování!  

Bezlepková přírodní sójová omáčka TAMARI, BIO, 250 ml

Tamari omáčka - Objevte intenzivní chuť a kulinářské možnosti!

 

Tamari omáčka bez lepku je ideální volbou pro ty, kteří se vyhýbají lepku a hledají alternativu k běžným sójovým omáčkám. Je bezlepková a zároveň plná bohaté chuti, která oživí vaše pokrmy. 

Tamari je vyráběna z fermentovaných sójových bobů bez použití pšeničné mouky a má tmavou barvu a intenzivní slanou chuť.

 

Inspirace na vaření

Bezlepkovou Tamari dochutíte asijské polévky např. s nudlemi PHO. Recepty na bezlepkové vaření naleznete na našem webu celiakarna.cz

DSC_0044

Díky své výrazné chuti je Tamari univerzálním základním kořením do polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Je také ideální do marinád, protože Tamari si zachovává svou chuť i při prudkém smažení a delším vaření.

Ideální pro každodenní vaření - kořeněná a silná. Jako základní koření do polévek a omáček, k marinování tofu, zeleniny nebo ryb a k dochucení mnoha pokrmů.

Díky své chuti a vůni se Tamari stává stále oblíbenějším přísadou v kuchyni nejen v Japonsku, ale i v celém světě.

Balení 250 ml. 

Složení produktu naleznete níže. 

Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení
Skladem
Značka: Arche
149 Kč 596 Kč / 1 l
Bezlepková Tamari, přírodní sójová omáčka, BIO, 250 ml, eshop.celiakarna.cz
Bez laktózy BIO
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení:

SÓJOVÉ BOBY* (45 %), voda, mořská sůl, šóčú* (japonská rýžová pálenka*: vodní rýže*, mořská sůl, A. oryzae), A. oryzae. 

Oryzae je tradičně používán v japonské a čínské kuchyni jako důležitý fermentační enzym pro přípravu různých potravin, jako je sójová omáčka, miso pasta, sake, mirin a další.

* = složky z ekologického zemědělství

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: