Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Velký pomocník při bezlepkovém pečení
Xantanová guma se používá v mnoha oblastech v kuchyni i v kosmetice. Lze ji například použít jako zahušťovadlo omáček a dresinků. V kombinaci s gumou ze svatojánského chleba vytváří xantanová guma Planet Nature gumovitý gel.
Při výrobě zmrzliny xanthan snižuje tvorbu ledových krystalků a v ovocných šťávách udržuje rovnoměrně rozptýlenou suspenzi.
Xanthan je přirozeně se vyskytující polysacharid, který se používá také jako potravinářská přísada s číslem E415 jako zahušťovadlo a želírující látka.
Informace o skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.
Více informací, jak s Xantanem pracovat nebo tip na recepty na pečení bezlepkového chleba, naleznete v našich novinkách zde.
Složení výrobku naleznete níže.
Kategorie: | Xantanová guma bez lepku |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Položka byla vyprodána… |
Složení:
Xantanová guma
Nutriční hodnoty a výsledky analýz vztažené na 100 g:
Energetická hodnota kJ / kcal 320 kJ / 76 kcal
Sacharidy 81 g
Vláknina 84 g
Bílkoviny 6 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.