Květinový chléb
inspirovaný květy pohanky.
Všechny druhy jsou veganské, bezlepkové a s výjimkou fíkové varianty také košer.
Součástí filozofie Ekibio je, že květinové chleby jsou vyráběny bez kvasnic, vajec, tuků, mléčných výrobků a aromat. To znamená, že květinový chléb ("Le Pain Des Fleurs") je vhodný nejen pro osoby s nesnášenlivostí lepku.
Těsto na křupavý chléb se během zpracování několik sekund opéká při vysoké teplotě 300 až 400 °C. Díky tomu vzniká zajímavá křupavá struktura, která se u jednotlivých druhů liší.
Složení naleznete níže.
Složení:
Rýžová mouka* (49,5 %), pohanková mouka* (25 %), čiroková mouka* (25 %), mořská sůl.
* Z ekologického pěstování
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení