Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Naše bezlepkové lasagne jsou skvělou volbou pro všechny, kteří se rozhodli držet bezlepkovou stravu, ať už z nutričních, zdravotních nebo osobních důvodů. Nabízíme vám alternativu, která vám umožní užít si oblíbenou italskou specialitu bez jakýchkoli kompromisů.
K výrobě se používá vysoce kvalitní celozrnná rýže z ekologického pěstování. Výrobky neobsahují žádné přídatné látky, pomocné látky ani GMO (genetically modified organism) - geneticky modifikované organizmy.
Co obsahují?
Bio kukuřično-rýžové lasagne Felicia (55 % kukuřice, 45 % rýže) neobsahují vejce ani pojiva.
Předvaření není nutné a domácí lasagne jsou stejně dobré i s touto bezlepkovou verzí jako s pšeničnými pláty lasagní.
Jak na přípravu
Lasagne (italsky "lasagne al forno") je tradiční italské jídlo, které se skládá z vrstev těstovin, omáčky a sýra, které jsou pečené v troubě. Lasagne jsou oblíbeným jídlem po celém světě a existuje mnoho různých variant receptů, včetně vegetariánských nebo bezlepkových verzí.
Osobně připravuji velmi často lasagne zeleninové a doporučuji tento pokrm v případě, že se některé zeleniny potřebujeme zbavit nebo jsme třeba uprostřed cuketové sezony. Příprava lasagní je velmi snadná. Stačí si připravit balení bezlepkových lasagní, nachystat si zeleninu, mleté maso nebo špenát či zralá rajčata (mohou být i v plechovce) a samozřejmě nezapomeneme na sýr.
Já používám mozzarellu, které dodá pečeným lasagním výbornou chuť. Pláty lasagní není potřeba předvařit, ale je potřeba si dát pozor na to, aby měly dostatek tekutiny. A je jedno, co to bude. Můžete použít drcená rajčata, smetanu nebo třeba vývar.
Lasagne nedávejte na dno pekáče. Nejdříve dávám trochu třeba drcených rajčat a až poté začnu skládat pláty lasagní bez lepku. Mezi jednotlivé pláty můžeme dávat zeleninu, poté třeba sugo z drcených rajčat, sýr a opět trochu tekutiny, lasagne a tak pořád dokola.
Poslední vrstvu opět nedávejte pláty lasagní, ale třeba ta drcená rajčata nebo třeba rajčata čerstvá. Pokud by byla poslední vrstva z plátů, byly by tvrdé, protože by neměly možnost nasát tekutinu.
Na posledních 5 minut ještě dávám sýr. Může být opět mozzarella nebo třeba parmezán, dle Vaší chuti.
Detailní složení produktu naleznete níže v podrobném popisu výrobku.
Kategorie: | Bezlepkové těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
Složení:
Kukuřičná mouka* (55 %), rýžová mouka* (45 %).
* = složky z ekologického zemědělství
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.