Je pro vás důležitá udržitelnost a dáváte přednost rodinnému podniku před korporací?
Pak se těstoviny Felicia hodí pro Vás! Již 15 let nabízí tato značka širokou škálu druhů těstovin - z přirozeně bezlepkových obilovin, pseudoobilovin a luštěnin.

Sortiment je nejrozmanitější na trhu, protože Felicia ví: Chutě jsou různé.
Naše pohankové těstoviny mají jemně oříškovou chuť a obsahují více než dvakrát tolik bílkovin než běžné pšeničné těstoviny, díky čemuž jsou u zákazníků obzvláště oblíbené. Jsou ideální pro všechny, kteří oceňují vyvážený zdroj energie a minerálních látek.
Výrobcem těstovin Felicia je italská rodinná firma Andriani SpA. Cílem společnosti je být do roku 2025 klimaticky neutrální.
Pro dosažení tohoto cíle se dělá mnoho: vedlejší průmyslové produkty se využívají například k získávání metanu a biomasy nebo k pěstování řas spirulina. Společnost Andriani SpA spojuje sociální přínosy s ekonomickou efektivitou, a proto je od roku 2021 také certifikovanou společností B Corporation.
Výroba
K výrobě se používá vysoce kvalitní pohanka z ekologického pěstování. Výrobky neobsahují žádné přídatné látky, pomocné látky ani GMO.
Příprava
Pro dokonalou přípravu použijte jeden litr vody na 100 g těstovin. Doba vaření je 8 až 10 minut.
Složení a nutriční hodnoty naleznete níže.