Vážení a milí zákazníci, 

opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie

Přejeme Vám příjemné nakupování!  

Bezlepkové TĚSTOVINY, špenátové, Gutini, 250 g

Špenátové těstoviny bez lepku a kukuřičné mouky od českého výrobce GUTINI. 

Balení 250 g. 

Bezlepkové těstoviny jsou výbornou alternativou ke klasickým pšeničným těstovinám. Jsou lehce stravitelné, mají nízký obsah tuku a nezatěžují organismus.

Mohou se využívat jako hlavní jídlo, příloha k masu či zelenině, nebo na přípravu různých těstovinových variací. Vybírat lze z různých tvarů, mají výbornou chuť i vůni, které si můžete vybrat v našem eshopu. Vybrali jsme ty těstoviny, které jsme testovali a nejlépe splnily naše požadavky na chuť a konzistenci. 

Můžete se také podívat, jak těstoviny vypadají po uvaření. Tyto špenátové jsou vynikající a jen těžko rozeznatelné od lepkových!

Složení a návod na přípravu naleznete níže. 

Můžeme doručit do:
6.12.2024
Možnosti doručení
Skladem
Značka: Gutini
68 Kč –13 % 59 Kč 236 Kč / 1 kg
Kategorie: Bezlepkové těstoviny
Hmotnost: 0.28 kg
Bezlepkové těstoviny, špenátové, eshop.celiakarna.cz
Akce Bez laktózy
68 Kč –13 %
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: 

Těstoviny vložíme do vroucí vody (na 100 g těstovin 1 litr vody), za občasného míchání vaříme 4 min. a 4 min. necháme dojít.

SLOŽENÍ: 

Bramborový škrob, kukuřičný škrob, modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob, rýžová mouka, kurkuma, mono a diglyceridy mastných kyselin. Neobsahují alergeny. 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g výrobku:

Energetická hodnota 1507 KJ (356kcal / 100 g), tuky 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 86,3 g, z toho cukry 0,04 g, bílkoviny 1 g, sůl 0 g. Lepek v dávce určené ke spotřebě <20 mg/kg. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: