Test produktu - Jablečné Muffiny bez lepku🍏🍎
Tentokrát jsme si posvítili na BIO (Demeter) Muffiny jablečné do společnosti Bauck. Jedná se o směs na pečení. U této společnosti už víme, co čekat.
Směsi jsou vždy:
✅ Bez GMO, bez aromat, bez syntetických látek. barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru
✅ Snadné na přípravu
✅ Lahodné chuti
Jedním z faktorů je samozřejmě složení výrobku. Na složení se můžete podívat níže a toto nechávám bez komentáře, protože není, co dodat. Muffiny jsou v kvalitě Demeter - tz. nic lepšího se koupit nedá.
Dovolím si připomenout, že BIO je základní standard, Demeter kvalita má ještě daleko přísnější požadavky. Na našem blog najdete článek, který klasifikaci Demeter vysvětluje.
Složení výrobku:
Ovesné celozrnné vločky** bezlepkové 39 %, surový třtinový cukr**, ovesná celozrnná mouka** bezlepková 25 %, rýžový škrob*, kypřidlo (kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, okyselující látka: vinan monodraselný, kukuřičný škrob*), jedlá sůl, vanilka*.
* = složky z ekologického zemědělství, ** = složky z ekologického zemědělství
Příprava
Ke směsi je nutno přidat 1 vejce, máslo a nakrájená jablka. Pečete při 180 °C asi 30 minut.
Já jsem ještě přidala cejlonskou skořici a dala jsem méně másla, než je psáno v receptu na obalu a doplnila jsem máslo trochou mléka.
Chuť
Přesně podle mého gusta. Lahodné, vláčné, méně sladké. Příště bych použila i jiné ovoce, např. maliny, borůvky nebo třeba hrušky.
Co dodat? Pokud je pro Vás kvalita potravin důležitá, chcete rychlý a chutný dezert, je to směs na pečení přímo pro Vás.
🛒 nakoupit můžete zde