NOVINKA

Od 999,- Kč doprava ZDARMA

Bezlepková směs na pečení, JABLEČNÉ MUFFINY, BIO, 400 g

Pro bezlepkové muffiny s jablečnou drobenkou byly vybrány ty nejkvalitnější  suroviny značky Demeter. Demeter je nejstarší ekologická organizace. Její členové pracují podle přísných směrnic a dosahují podstatně více než jen minimálních standardů označení EU jako BIO.

Bez GMO, bez aromat, bez syntetických látek. barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru, čistě rostlinného původu.

Pár slov o výrobci

Společnost Bauck byla založena v roce 1969 za účelem prodeje ekologických produktů a produktů Demeter.

I dnes je podpora BIO dynamického zemědělství jedním z nejdůležitějších cílů tohoto výrobce přírodních potravin. Zdravé müsli, vynikající mouky, směsi na pečení vláčných koláčů, dortů a chleba, výživné kaše a slané zeleninové směsi, často bezlepkové, bez pšenice a veganské - společnost Bauck nyní prodává pod značkou Bauck Mühle přibližně 150 výrobků.

Vždy pod heslem:

"BIO. Z lásky k budoucnosti."

Bauck Mühle se zasazuje o inovativní receptury, které využívají výhradně BIO a Demeter suroviny a snadno se připravují.

Od roku 2005 se mlýn specializuje také na bezlepkové výrobky, na kterých si může pochutnat celá rodina. Přispívá k tomu vlastní bezlepkový mlýn, zařízení na míchání bezlepkových směsí a vlastní bezlepková laboratoř.

Směs na pečení mramorového koláče, bábovky nebo muffinů je certifikovaná jako bezlepková. Každou šarži našich bezlepkových produktů analyzujeme v naší laboratoři ihned po výrobě, abychom zajistili, že neobsahuje lepek. Všechny bezlepkové výrobky jsou registrovány u Německé společnosti pro celiakii. 

Návod na přípravu:

Směs na pečení na 12 ovesných muffinů

  • Příprava 15 minut
  • Doba pečení přibližně 30 minut

Přidejte:

  • 175 g měkkého másla,
  • 1 vejce,
  • 200 g jablek nakrájených na kostičky (nejlépe koláčové odrůdy, např. Elstar nebo Boskoop)

Volitelné:

1/2 lžičky skořice, 30 g mandlových lupínků (na drobenku).

Těsto pro vegany (náhrada másla a vejce):

  • 100 g měkkého margarínu,
  • 100 ml jablečného pyré
  • 200 g jablek nakrájených na kostičky (nejlépe koláčové odrůdy, jako je Elstar nebo Boskoop) 

Postup přípravy: 

  1. Směs dejte do mísy a přidejte ostatní suroviny (máslo, vejce nebo veganskou variantu).
  2. Vypracujte těsto. 
  3. 1/3 těsta dejte stranou. Do 2/3 těsta zapracujte nakrájená jablka na kostičky. 
  4. Do formy nebo formiček na muffiny dejte na dno těsto s jablky a následně těsto bez jablek. 
  5. Můžete posypat těsto skořicí a mandlovými lupínky. 
  6. Dejte péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C a pečte cca. 30 minut. 

TIP: 

Podávejte s vanilkovou omáčkou nebo třeba se šlehačkou. 

 

Složení a nutriční informace naleznete níže. 

Můžeme doručit do:
9.10.2024
Možnosti doručení
Skladem
Značka: Bauckhof
99 Kč 99 Kč / 1 ks
Kategorie: Bezlepkové směsi
Hmotnost: 0.5 kg
Bezlepková směs na pečení, JABLEČNÉ MUFFINY, BIO, eshop.celiakarna.cz
Bez laktózy BIO
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení výrobku: 

Ovesné celozrnné vločky** bezlepkové 39 %, surový třtinový cukr**, ovesná celozrnná mouka** bezlepková 25 %, rýžový škrob*, kypřící prášek (kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, okyselující látka: vinan monodraselný, kukuřičný škrob*), jedlá sůl, vanilka*.
* = složky z ekologického zemědělství, ** = složky z ekologického zemědělství

Výživové hodnoty a výsledky analýzy na 100 g
Energie kJ / kcal 1575 kJ / 373 kcal
Tuk 4,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 72 g z toho cukr 29 g
Vláknina 6,2 g
Bílkoviny 8,5 g
Sůl 0,75 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: