NOVINKA

Od 999,- Kč doprava ZDARMA

CHIA semena, bez lepku, BIO, 200 g

Superlativy jsou rozhodně na místě, protože chia semínka jsou bohatá nejen na cenné mastné kyseliny, ale také na vlákninu, vitaminy a minerály.

Pouhé 2 polévkové lžíce s 15 g chia semínek poskytují úžasné spektrum cenných živin!

Bez komplikací je můžete použít do müsli, smoothies, sójového jogurtu nebo pečiva.

Tip:

v domácím chlebu nejenže dodají důležité živiny, ale také ho udrží déle čerstvý a dodají mu jemný nádech.

Bohaté na omega-3 mastné kyseliny

Použití
Chia v chlebu: Jednoduše si upečte bochník chleba podle vlastního výběru s 10 % chia semínek - chutná úžasně křupavě a vydrží dlouho čerstvý.

Tradiční použití:

Původně se chia semínka používala v mexické kuchyni syrová nebo tepelně upravená, např. jako chutný přídavek do salátové zálivky se semínky nebo chia gelu. (Chia gel: 1 objem chia semínek necháme 20 minut bobtnat se 7 objemy vody a několikrát promícháme).

Tradiční nápoj - pinole: Tento nápoj se smíchal s ovocnými a zeleninovými šťávami a 2 lžícemi chia semínek, nechal se 10 minut nabobtnat a několikrát se zamíchal.

Informace o skladování
Skladujte prosím na suchém a chladném místě.

Složení produktu a nutriční hodnoty naleznete níže. 

Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Značka: Govinda
109 Kč 109 Kč / 1 ks
Kategorie: Obilniny bez lepku
Hmotnost: 0.22 kg
Položka byla vyprodána…
Chia semena, bez lepku, BIO, 200 g, eshop.celiakarna.cz
Bez laktózy BIO
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení

100 % chia semínek* 
* = složky z ekologického zemědělství

 

Nutriční hodnoty a výsledky analýz vztažené na 100 g

Energie kJ / kcal 1909 kJ / 456 kcal
Tuk 33,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,2 g
z toho mononenasycené mastné kyseliny 3,3 g
z toho polynenasycené mastné kyseliny 26,3 g
Sacharidy 3,3 gz toho cukr 0,0 g
Vláknina 33,5 g
Bílkoviny 18,2 g
Sůl <0,1

 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: