XANTAN, bez lepku, 100 g
Velký pomocník při bezlepkovém pečení
Xantanová guma se používá v mnoha oblastech v kuchyni i v kosmetice. Lze ji například použít jako zahušťovadlo omáček a dresinků. V kombinaci s gumou ze svatojánského chleba vytváří xantanová guma Planet Nature gumovitý gel.
Při výrobě zmrzliny xanthan snižuje tvorbu ledových krystalků a v ovocných šťávách udržuje rovnoměrně rozptýlenou suspenzi.
Xanthan je přirozeně se vyskytující polysacharid, který se používá také jako potravinářská přísada s číslem E415 jako zahušťovadlo a želírující látka.
Informace o skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.
Více informací, jak s Xantanem pracovat nebo tip na recepty na pečení bezlepkového chleba, naleznete v našich novinkách zde.
Složení výrobku naleznete níže.
Kategorie: | Xantanová guma bez lepku |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Položka byla vyprodána… |