KYPŘÍCÍ PRÁŠEK do pečiva s tapiokou, bez lepku, BIO, 3 x 17 g
Svět pečení na to čekal!
Revoluce v oblasti kypřicích prášků BIOVEGAN inspiruje nejen hobby pekaře. Jediný kypřicí prášek s tapiokou s ještě větší kypřicí silou!
Představujeme vám nový a inovativní produkt - kypřící prášek s tapiokou!
Co je to tapioka?
Je to škrobový prášek získávaný z kořene tapioky, který se vyznačuje vysokou schopností zahušťování a kypření. Když ho spojíme s kypřícím práškem, vzniká magická kombinace, která vašemu pečení dodává vzdušnost, lehkost a měkkost.
KYPŘICÍ PRÁŠEK MASTER JE...
...SILNĚJŠÍ! Zaručuje lepší výsledky (vyšší kypřicí schopnost, přirozenější barva, lepší chuť a vůně).
...ČERSTVÉ! Pečivo vydrží déle čerstvé.
...HARMONICKÝ! Rovnoměrnější a harmoničtější těsto.
...UNIVERZÁLNÍ! Vhodné pro všechny druhy těsta.
...IDEÁLNÍ! Vhodné pro všechny, kteří se chtějí nebo musí obejít bez kukuřičného škrobu.
Náš kypřící prášek je samozřejmě bezlepkový a veganský, je vhodný pro lidi s bezlepkovou dietou a pro vegany. Je vyroben bez použití lepku a živočišných produktů, takže si můžete užívat své oblíbené pečení bez obav.
Složení produktu naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové prášky do pečiva a droždí |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |


Složení:
Tapiokový škrob*, kypřící látka: jedlá soda; okyselující látka: vinný kámen (22,8 %)¹; citronová šťáva v prášku*, zahušťovadlo: guma guar*.
* = složky z ekologického zemědělství

Náhrada vajec, 100% rostlinná, BIO, 20 g. Náhrada vajec je ideální pro...

Veganské, bezlepkové a BIO. Jeden balíček sušeného droždí odpovídá...


Výhodné rodinné balení. Jedlá soda (sodium hydrogenkarbonát, také...

Inovace kvasnic BIOVEGAN inspiruje nejen hobby pekaře. Maximální výkon...

Výhodné balení 3 x 7 g. Inovace kvasnic BIOVEGAN inspiruje nejen...

S naším kypřicím práškem bez lepku Lecker's BIO můžete připravit lahodné...

Na chléb bez droždí! Pečicí ferment BIOVEGAN se vyrábí bez použití medu...

Želírovací prostředek bez přidaného cukru Představujeme vám náš bio...

Želírovací prostředek bez přidaného cukru Představujeme vám náš bio...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.