Jedlá SODA bez lepku, 20 g
Naše jedlá soda je nepostradatelná při pečení. Pomáhá těstu vykouzlit dokonalou pórovitost a nadýchanost. Vaše dorty, muffiny a koláče budou mít úžasnou texturu, která se rozplývá na jazyku.
Co to je jedlá soda?
Jedlá soda (sodium hydrogenkarbonát, také známá jako bikarbonát sodný) je bílý krystalický prášek, který se používá jako kypřící látka v pečení a jako účinná složka v některých domácích čisticích prostředcích.
V pečení se jedlá soda často používá jako alternativa k prášku do pečiva.
Mimo pečení se jedlá soda používá také jako účinná složka v některých domácích čisticích prostředcích, jako je například směs s octem nebo peroxidem vodíku na čištění koupelen, kuchyní a domácích spotřebičů.
Je důležité si uvědomit, že jedlá soda obsahuje sodík, takže by měla být používána s opatrností a v mírném množství. Přílišné užívání jedlé sody může způsobit vedlejší účinky, jako je například nadýmání, průjem a nevolnost.
Vhodný na pečení a vaření.
Složení výrobku naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové prášky do pečiva a droždí |
---|---|
Hmotnost: | 0.03 kg |
EAN: | 4005394116210 |
Položka byla vyprodána… |


Složení:
Hydrogen uhličitan sodný (E 500 ii).


Želírovací prostředek bez přidaného cukru Představujeme vám náš bio...

Na chléb bez droždí! Pečicí ferment BIOVEGAN se vyrábí bez použití medu...


Veganské, bezlepkové a BIO. Jeden balíček sušeného droždí odpovídá...

Výhodné balení 3 x 7 g. Inovace kvasnic BIOVEGAN inspiruje nejen...

Inovace kvasnic BIOVEGAN inspiruje nejen hobby pekaře. Maximální výkon...

Výhodné rodinné balení. Jedlá soda (sodium hydrogenkarbonát, také...

Svět pečení na to čekal! Revoluce v oblasti kypřicích prášků BIOVEGAN...

Želírovací prostředek bez přidaného cukru Představujeme vám náš bio...

Náhrada vajec, 100% rostlinná, BIO, 20 g. Náhrada vajec je ideální pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.