Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Zamíchejte, upečte a je hotovo!
Příprava 15 minut, doba pečení přibližně 55 minut. Lze připravit i jako veganské mramorové muffiny nebo třeba jako bezlepkovou mramorovou bábovku.
Bez GMO, bez aromat, bez syntetických látek. barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru, čistě rostlinného původu.
Pár slov o výrobci
Společnost Bauck byla založena v roce 1969 za účelem prodeje ekologických produktů a produktů Demeter.
I dnes je podpora BIO dynamického zemědělství jedním z nejdůležitějších cílů tohoto výrobce přírodních potravin. Zdravé müsli, vynikající mouky, směsi na pečení vláčných koláčů, dortů a chleba, výživné kaše a slané zeleninové směsi, často bezlepkové, bez pšenice a veganské - společnost Bauck nyní prodává pod značkou Bauck Mühle přibližně 150 výrobků.
Vždy pod heslem:
"BIO. Z lásky k budoucnosti."
Bauck Mühle se zasazuje o inovativní receptury, které využívají výhradně BIO a Demeter suroviny a snadno se připravují.
Od roku 2005 se mlýn specializuje také na bezlepkové výrobky, na kterých si může pochutnat celá rodina. Přispívá k tomu vlastní bezlepkový mlýn, zařízení na míchání bezlepkových směsí a vlastní bezlepková laboratoř.
Směs na pečení mramorového koláče, bábovky nebo muffinů je certifikovaná jako bezlepková. Každou šarži našich bezlepkových produktů analyzujeme v naší laboratoři ihned po výrobě, abychom zajistili, že neobsahuje lepek. Všechny bezlepkové výrobky jsou registrovány u Německé společnosti pro celiakii.
Použití
Směs na pečení na 1 koláčovou formu, 1 bábovku nebo 12-14 muffinů.
Návod na přípravu
Přidejte:
Postup přípravy
1.) Předehřejte troubu na 180 °C (nastavení plynu 3) s horním a dolním ohřevem. Nepečte s cirkulujícím vzduchem.
2) Obsah většího balení (základní směs na koláč) nasypte do mísy.
3) Přidejte 4 vejce, 180 g měkkého másla a 4 lžíce horké vody a ručním mixérem promíchejte, aby vzniklo hladké těsto.
4) Polovinu těsta vlijte do vymazané formy na pečení (cca 25 cm) nebo bábovkové formy (26 cm).
5) V samostatné míse smíchejte obsah menšího balení (kakaový prášek) se 3 lžícemi horké vody dohladka a smíchejte se zbytkem těsta.
6) Tmavé těsto rozetřete na světlé těsto. Poté vrstvy těsta spirálovitě propíchejte vidličkou, abyste vytvořili mramorový vzor.
7) Koláč pečeme v předehřáté troubě přibližně 55 minut.
8) Před vyjmutím z formy nechte koláč přibližně 15 minut vychladnout.
Poznámka:
Místo másla můžete použít také margarín.
Složení a nutriční informace naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení výrobku:
Kukuřičný škrob*, řepný cukr*, rýžová mouka*, nízkotučné kakao* 3,5 %, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, okyselující látka: vinan monodraselný, kukuřičný škrob*, zahušťovadlo: guma ze svatojánského chleba*, celozrnná prosná mouka*, jedlá sůl, vanilka mletá*.
= složky z ekologického zemědělství
Výživové hodnoty a výsledky analýzy na 100 g
Energetická hodnota kJ / kcal 1543 kJ / 364 kcal
Tuk 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 86 g z toho cukr 40 g
Vláknina 2,8 g
Bílkoviny 2,0 g
Sůl 0,87 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.