Vážení a milí zákazníci,

v týdnu od středy 23. 10. do soboty 26. 10. 2024 bude náš bezlepkový obchod uzavřen. Budeme pro Vás opět k dispozici po státním svátku 28. 10. 2024, tedy od 29. 10. 2024.

Objednávat v eshopu můžete 24/7, jen vezměte, prosím na vědomí, že objednávky odejdou ve středu 23.10.2024 dopoledne a poté až 29. 10. 2024.

Děkujeme za pochopení!

Bezlepková směs na pečení, MRAMOROVÝ KOLÁČ, BIO, 415 g

Zamíchejte, upečte a je hotovo!

Příprava 15 minut, doba pečení přibližně 55 minut. Lze připravit i jako veganské mramorové muffiny nebo třeba jako bezlepkovou mramorovou bábovku.

Bez GMO, bez aromat, bez syntetických látek. barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru, čistě rostlinného původu.

Mramorový koláč

Pár slov o výrobci

Společnost Bauck byla založena v roce 1969 za účelem prodeje ekologických produktů a produktů Demeter.

I dnes je podpora BIO dynamického zemědělství jedním z nejdůležitějších cílů tohoto výrobce přírodních potravin. Zdravé müsli, vynikající mouky, směsi na pečení vláčných koláčů, dortů a chleba, výživné kaše a slané zeleninové směsi, často bezlepkové, bez pšenice a veganské - společnost Bauck nyní prodává pod značkou Bauck Mühle přibližně 150 výrobků.

Vždy pod heslem:

"BIO. Z lásky k budoucnosti."

Bauck Mühle se zasazuje o inovativní receptury, které využívají výhradně BIO a Demeter suroviny a snadno se připravují.

Od roku 2005 se mlýn specializuje také na bezlepkové výrobky, na kterých si může pochutnat celá rodina. Přispívá k tomu vlastní bezlepkový mlýn, zařízení na míchání bezlepkových směsí a vlastní bezlepková laboratoř.

Směs na pečení mramorového koláče, bábovky nebo muffinů je certifikovaná jako bezlepková. Každou šarži našich bezlepkových produktů analyzujeme v naší laboratoři ihned po výrobě, abychom zajistili, že neobsahuje lepek. Všechny bezlepkové výrobky jsou registrovány u Německé společnosti pro celiakii. 

Použití
Směs na pečení na 1 koláčovou formu, 1 bábovku nebo 12-14 muffinů.

Návod na přípravu

Přidejte:

  • 4 vejce
  • 180 g másla
  • horkou vodu

Postup přípravy

1.) Předehřejte troubu na 180 °C (nastavení plynu 3) s horním a dolním ohřevem. Nepečte s cirkulujícím vzduchem.

2) Obsah většího balení (základní směs na koláč) nasypte do mísy.

3) Přidejte 4 vejce, 180 g měkkého másla a 4 lžíce horké vody a ručním mixérem promíchejte, aby vzniklo hladké těsto.

4) Polovinu těsta vlijte do vymazané formy na pečení (cca 25 cm) nebo bábovkové formy (26 cm).

5) V samostatné míse smíchejte obsah menšího balení (kakaový prášek) se 3 lžícemi horké vody dohladka a smíchejte se zbytkem těsta.

6) Tmavé těsto rozetřete na světlé těsto. Poté vrstvy těsta spirálovitě propíchejte vidličkou, abyste vytvořili mramorový vzor.

7) Koláč pečeme v předehřáté troubě přibližně 55 minut.

8) Před vyjmutím z formy nechte koláč přibližně 15 minut vychladnout.

Poznámka:

Místo másla můžete použít také margarín.

Složení a nutriční informace naleznete níže. 

Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení
Skladem
Značka: Bauckhof
119 Kč 119 Kč / 1 ks
Kategorie: Bezlepkové směsi
Hmotnost: 0.5 kg
Mramorový koláč, BIO, bez lepku, eshop.celiakarna.cz
Bez laktózy BIO
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení výrobku: 

Kukuřičný škrob*, řepný cukr*, rýžová mouka*, nízkotučné kakao* 3,5 %, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, okyselující látka: vinan monodraselný, kukuřičný škrob*, zahušťovadlo: guma ze svatojánského chleba*, celozrnná prosná mouka*, jedlá sůl, vanilka mletá*.
= složky z ekologického zemědělství

Výživové hodnoty a výsledky analýzy na 100 g
Energetická hodnota kJ / kcal 1543 kJ / 364 kcal
Tuk 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 86 g z toho cukr 40 g
Vláknina 2,8 g
Bílkoviny 2,0 g
Sůl 0,87 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: