Bez použití geneticky modifikovaných organismů nebo geneticky modifikovaných surovin.
Zajímavosti
Pro náš bezlepkový ovesný chléb používáme pouze bezlepkové ovesné vločky. Naše bezlepkové ovesné vločky jsou bez kontaminace zrny obsahujícími lepek během pěstování, přepravy a zpracování.
Každou šarži analyzujeme a garantujeme < 20 ppm lepku. Většina lidí s nesnášenlivostí lepku může bezlepkový oves zařadit do své stravy, protože struktura bílkovin ovsa se liší od struktury bílkovin pšenice, žita, špaldy a ječmene.
Výroba
Všechny bezlepkové výrobky společnosti Bauckhof jsou po výrobě a zabalení kontrolovány na bezlepkovost v laboratoři mlýna a jsou registrovány u Německé společnosti pro celiakii. Ovesný chléb Bauckhof je vhodný pro bezlepkovou dietu při celiakii a sprue.
Použití
Varianty
Do hotového těsta můžete přimíchat tyto variantní přísady: 4 lžíce rozmixovaných semínek a 2-3 lžíce sultánek NEBO 1-2 malé, nahrubo nastrouhané mrkve a 3 lžíce nahrubo nasekaných lískových oříšků NEBO 75 g půlek vlašských ořechů.
Informace o skladování
Skladujte prosím na chladném a suchém místě.
Příprava v domácí pekárně
Nejprve přidejte 475 ml vody, poté ovesnou směs na chleba a 1 balení sušeného droždí do nádoby na pečení. Pečte pokud možno v "rychlém programu". Během hnětení těsto 2-3krát uvolněte od okrajů, aby se optimálně promíchalo.
Jak na přípravu - klasickou bez pekárny, složení produktu a nutriční hodnoty, naleznete níže v detailním popisu produktu.