Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Bez použití geneticky modifikovaných organismů nebo geneticky modifikovaných surovin.
Zajímavosti
Pro náš bezlepkový ovesný chléb používáme pouze bezlepkové ovesné vločky. Naše bezlepkové ovesné vločky jsou bez kontaminace zrny obsahujícími lepek během pěstování, přepravy a zpracování.
Každou šarži analyzujeme a garantujeme < 20 ppm lepku. Většina lidí s nesnášenlivostí lepku může bezlepkový oves zařadit do své stravy, protože struktura bílkovin ovsa se liší od struktury bílkovin pšenice, žita, špaldy a ječmene.
Výroba
Všechny bezlepkové výrobky společnosti Bauckhof jsou po výrobě a zabalení kontrolovány na bezlepkovost v laboratoři mlýna a jsou registrovány u Německé společnosti pro celiakii. Ovesný chléb Bauckhof je vhodný pro bezlepkovou dietu při celiakii a sprue.
Použití
Varianty
Do hotového těsta můžete přimíchat tyto variantní přísady: 4 lžíce rozmixovaných semínek a 2-3 lžíce sultánek NEBO 1-2 malé, nahrubo nastrouhané mrkve a 3 lžíce nahrubo nasekaných lískových oříšků NEBO 75 g půlek vlašských ořechů.
Informace o skladování
Skladujte prosím na chladném a suchém místě.
Příprava v domácí pekárně
Nejprve přidejte 475 ml vody, poté ovesnou směs na chleba a 1 balení sušeného droždí do nádoby na pečení. Pečte pokud možno v "rychlém programu". Během hnětení těsto 2-3krát uvolněte od okrajů, aby se optimálně promíchalo.
Jak na přípravu - klasickou bez pekárny, složení produktu a nutriční hodnoty, naleznete níže v detailním popisu produktu.
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Pokyny pro běžnou přípravu
Přidejte: 500 ml vlažné vody a 1 balíček sušeného droždí (nebo 1/2 kostky čerstvého droždí).
Připraví se přibližně 850 g chleba. Takto je to snadné.
Tip: Chléb bude mít obzvlášť pěkný povrch, pokud během pečení vložíte do trouby neprodyšnou misku s trochou vroucí vody.
Nakonec nechte vychladnout: Chléb ihned po upečení vyjměte z formy a před krájením jej nechte dobře vychladnout na mřížce.
Složení
Celozrnné vločky OVESNÉ** bez lepku 70 %, rýžová celozrnná mouka** 22 %, pohankový kvásek* (pohanková mouka*), mořská sůl, zahušťovadlo: guma guar*.
* = složky z ekologického zemědělství, ** = složky z ekologického dynamického zemědělství.
Nutriční hodnoty a výsledky analýz vztažené na 100 g
Energetická hodnota kJ / kcal 1507 kJ / 357 kcal
Tuk 5,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g
Sacharidy 61 g
z toho cukr 1,1 g
Vláknina 8,3 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 1,9 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.