Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Nabízíme vám neodolatelnou chuť Itálie
Naše ciabatta je ideální volbou pro všechny milovníky bezlepkového pečiva. Je to perfektní volba k snídani, obědu i večeři.
Můžete ji použít jako základ pro chutné sendviče nebo jí přidat oblíbené náplně, jako jsou čerstvé plátky šunky, sýr, zelenina nebo omáčky. Každý kousek ciabatty vás zahalí do vůně čerstvého pečiva a okouzlí vás svou autentickou chutí.
Pro ty, kdo nemají čas a přesto si chtějí sami upéct třeba Ciabattu. Je bez lepku a samozřejmě také v BIO kvalitě.
Jak na přípravu?
Je to velmi snadné. K balení bezlepkového mixu přidáme:
Těsto zpracujeme v robotu nebo ručně, v robotu to trvá cca. 5 minut. Následně necháme 45 minut kynout.
Po vykynutí vyklopte těsto na pracovní plochu a vytvarujte z něj dva obdélníky o rozměrech přibližně 15 x 20 cm.
Přeložte delší stranu těsta asi do 2/3 a druhou stranu přeložte. Těsto obou bochníků položte hladkou stranou nahoru na plech vyložený pečicím papírem a nechte je znovu asi 15 minut kynout.
Poté ciabatty pomoučíme a pečeme 30 - 40 minut, buďto v parní troubě při 200 °C, popř. ve standardní troubě (horní/dolní ohřev) při teplotě 225 °C, v normální troubě přidáme plech s vodou na dno trouby.
Dobrou chuť!
Složení výrobku naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení:
Kukuřičný škrob*, tapiokový škrob*, celozrnná rýžová mouka*, bramborový škrob*, světlá rýžová mouka*, celozrnná prosná mouka*, kukuřičná mouka*, quinoový kvásek* (94 % mleté produkty z quinoy*, mleté produkty z rýže*), sůl, slupky psyllia*, koncentrovaný hroznový mošt*, lněná bílkovina*.
* = složky z ekologického zemědělství
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.