Bezlepkové italské těstoviny kukuřičné GNOCCHI, 250 g
Bezlepková pasta z Itálie
Originální bezlepkové italské těstoviny Le Veneziane jsou ceněny zejména pro své dobré vlastnosti při vaření a nesrovnatelně lahodnou chuť.
BEZ LEPKU - BEZ PŠENICE - BEZ VAJEC A LAKTÓZY
Le Veneziane se vyrábějí výhradně z kukuřičné mouky, jsou zaručeně bezlepkové, a proto jsou skvělou pochoutkou pro lidi s bezlepkovou dietu.
Jsou ideální ke smetanovým omáčkám a rajčatovým omáčkám s čerstvou zeleninou, rybami nebo masem.
Informace o době vaření bezlepkových těstovin:
Pipe 7-8 minut.
Detailní složení produktu naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Položka byla vyprodána… |


Složení produktu:
Kukuřičná mouka, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu.

Balení 250 g. Pohanka si v evropské kuchyni vydobývá stále větší místo....

K výrobě se používá vysoce kvalitní celozrnná rýže z ekologického...

Japonské pohankové nudle: zcela bezlepkové! Naštěstí lze chutné asijské...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.