LNĚNÉ SEMÍNKO, šrotované, bez GMO, v Demeter kvalitě, 200 g
Co to je Demeter kvalita?
Lidově řečeno, je to ještě lepší BIO, ta úplně nejvyšší kvalita garantovaná výrobcem, která je velmi pečlivě kontrolována. Více informací se dočtete v článku našeho blogu.
Nejedná se o nic nového, Demeter standardy jsou definovány již od dvacátých let minulého století. Nejčastěji se s Demeter kvalitou setkáme v Rakousku, Švýcarsku nebo Německu. V našem bezlepkovém sortimentu najdete celou řadu těchto výrobků, prémiové kvality.
Naše lněná semínka jsou bez použití geneticky modifikovaných organismů nebo geneticky modifikovaných surovin, bez použití konzervačních látek a přísad.
Zajímavosti
Lněné semínko přirozeně obsahuje omega-3 mastné kyseliny. Biologická využitelnost mastných kyselin je lepší z mletého lněného semínka než z celého lněného semínka. Lněné semínko Demeter je čerstvě namleté (šrotované) ve mlýně společnosti Bauckhof.
Použití
Lněné semínko z mlýna Bauckhof je rychlým a praktickým doplňkem stravy s vysokým obsahem vlákniny. Přirozeně obsahuje omega-3 mastné kyseliny.
Biologická využitelnost mastných kyselin je lepší z mletého lněného semínka než z celého lněného semínka. Ideální jako doplněk při pečení chleba nebo koláčů, do müsli, jogurtů nebo tvarohů, k zjemnění zeleninových a obilných pokrmů a na ozdobu salátů.
Další informace
Bez GMO, bez aromat, bez syntetických látek. Bez umělých barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru, čistě rostlinný, neslazený.
Informace o skladování
V chladu a suchu
Složení výrobku a nutriční informace naleznete níže.
Kategorie: | Obilniny bez lepku |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Položka byla vyprodána… |
Složení výrobku:
Mleté lněné semínko**
** = složky z ekologického dynamického zemědělství
Nutriční hodnoty:
Energie kJ / kcal 2042 kJ / 494 kcal
Tuk 37 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,6 g
Sacharidy 7,7 g z toho cukr 1,2 g
Vláknina 23 g
Bílkoviny 22 g
Sůl 0,14 g
Stanovení nutričních hodnot - analýzou.
Vitamíny a minerální látky
Omega-3 mastné kyseliny 20 mg
Železo 5,8 mg
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.