Bez GMO, bez aromat, bez syntetických barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru, čistě rostlinného původu, neslazené, bez lepku.

Mletá ve vlastním mlýně společnosti Bauckhof
Velmi speciální bezlepkový mlýn - zakoupený od švýcarské armády - dokáže vyrobit až 18 tun denně a mele pouze bezlepkové mouky. Je umístěn v samostatné budově, abychom mohli zabránit jakékoli kontaminaci z výrobků obsahujících lepek.
Každá šarže bezlepkové mouky je analyzována v naší vlastní mlýnské laboratoři, aby bylo zajištěno, že neobsahuje lepek. K tomuto účelu jsme také zřídili bezprašnou místnost na mouku. To znamená, že kontaminaci výrobky obsahujícími lepek lze vyloučit.
Použití
Pro bezlepkové vaření. Na koláče, pečivo, kaše, pudinky, muffiny a mnoho dalšího.
Pokyny pro skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.
TIP na recept
Vydatná pohanková galetka
Potřebujeme: 100 g pohankové mouky, 80 g rýžové mouky, 300 ml vody (pro plnější chuť použijte rýžové nebo kravské mléko), 3 vejce, 1 lžička soli, 1 špetka muškátového oříšku, 1 špetka bílého pepře, máslo nebo neutrální olej na pečení galetky.
Postup: Mouku, vejce, sůl, koření a asi polovinu tekutiny smíchejte metličkou a vypracujte hladké těsto. Vmíchejte zbytek tekutiny. Těsto smažte po částech na nepřilnavé pánvi na středním ohni, dokud nebude z obou stran křupavé.
Tip: Galetka je obzvlášť chutná, když se podává s nastrouhaným sýrem gouda, pažitkou a spoustou čerstvě mletého pepře. Dobře se hodí k zelenému salátu. Pro 2 osoby.
Složení a nutriční hodnoty naleznete níže.