Směs na FOCACCIU, bez lepku, BIO, 500 g
Itálie na talíři
Naše speciálně s láskou připravená bezlepkové směs na Focacciu je navržena tak, aby splňovala potřeby všech, kteří preferují bezlepkovou stravu, aniž by museli ustoupit od skvělého gastronomického zážitku.
Přineste si domů tu pravou italskou atmosféru a lahodnou chuť focaccie s naší bezlepkovou směsí. Vaše chuťové pohárky vám za to poděkují!
Představujeme vám další z našich rychlovek - bez lepku. Focaccia jako z italské pekárny.
Jak na přípravu?
Je to velmi snadné. K balení bezlepkové směsi přidáme následující:
- 550 ml vody
- 5 lžic olivového oleje
- 1 balení sušeného droždí
- bylinky a sůl na posypání
Postup:
- Do směsi přidáme sušené droždí, vodu a polovinu oleje. Dobře propracujeme těsto ručně nebo v robotu (asi 5 minut).
- Poté necháme těsto na teplém místě asi 45 minut kynout.
- Troubu si předehřejeme na 200 °C (parní režim) nebo 225 °C horní/dolní ohřev a do trouby dáme ještě plech s vodou.
- Těsto dáme na plech s pečícím papírem a necháme dalších 15 minut kynout.
- Nakonec ozdobíme Focacciu dle naší chuti - bylinkami a solí nebo třeba zeleninou (sušená rajčata) a pokapeme zbylým olejem.
- Pečeme 25 - 35 minut.
- Po upečení necháme vychladnout na mřížce.
Složení naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.55 kg |
Složení:
Kukuřičný škrob*, celozrnná rýžová mouka*, tapiokový škrob*, světlá rýžová mouka*, bramborový škrob*, celozrnná prosná mouka*, kukuřičná mouka*, slupky psyllia*, sůl, quinoový kvásek v prášku* (94 % mleté produkty z quinoy*, mleté produkty z rýže*), koncentrovaný hroznový mošt*.
* = složky z ekologického zemědělství
Odpovědět