Vážení zákazníci, náš bezlepkový obchod Šternberkova 1352/12, 170 00 Praha 7 Holešovice je Vám k dispozici v PO - PÁ od 10.00 - 18.00 hod. a v SO od 9.00 - 12.00 hod. Preferujeme platbu kartou. Těšíme se na Vaši návštěvu.
BIO
Značka: Bauckhof

RÝŽOVÁ MOUKA Bauck celozrnná, Demeter, 500 g

99 Kč 99 Kč / 1 ks
Skladem

Bez použití geneticky modifikovaných organismů nebo geneticky modifikovaných surovin, bez použití konzervačních látek a přísad.

Bauckhof vlastní velmi speciální bezlepkový mlýn - zakoupený od švýcarské armády - dokáže vyrobit až 18 tun denně a mele pouze bezlepkové mouky. Je umístěn v samostatné budově, abychom mohli zabránit jakékoli kontaminaci z výrobků obsahujících lepek.

Každá šarže bezlepkové mouky je analyzována v naší vlastní mlýnské laboratoři, aby bylo zajištěno, že neobsahuje lepek. K tomuto účelu jsme také zřídili bezprašnou místnost na mouku.

DSC_0045

Výroba
Bezlepkové výrobky Bauckhof se melou v našem vlastním mlýně. Na tomto mlýně meleme pouze bezlepkové výrobky. Mlýn se nachází v chráněných prostorách. To znamená, že kontaminaci výrobky obsahujícími lepek lze vyloučit.

Použití
Pro bezlepkové vaření. Na koláče, pečivo, kaše, pudinky, muffiny a mnoho dalšího.

Další informace
Bez GMO, bez aromat, bez syntetických barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru, čistě rostlinného původu, neslazené, bez lepku.

Informace o složení a nutričních hodnotách naleznete níže. 

Možnosti doručení
Můžeme doručit do:
17.7.2024
Kategorie: Bezlepková mouka
Hmotnost: 0.6 kg
Certifikovaný BIO eshop
Certifikovaný BIO eshop CZ-BIO-002
Od 1.499,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 1.499,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení: 

Celozrnná rýžová mouka**
= složky z ekologického zemědělství

 

Nutriční hodnoty a výsledky analýzy na 100 g

Energetická hodnota kJ / kcal 1490 kJ / 352 kcal

Tuk 2,2 gz toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 74 g z toho cukr 0,7 g
Vláknina 2,2 g
Bílkoviny 7,8 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: