Vážení a milí zákazníci,

v týdnu od středy 23. 10. do soboty 26. 10. 2024 bude náš bezlepkový obchod uzavřen. Budeme pro Vás opět k dispozici po státním svátku 28. 10. 2024, tedy od 29. 10. 2024.

Objednávat v eshopu můžete 24/7, jen vezměte, prosím na vědomí, že objednávky odejdou ve středu 23.10.2024 dopoledne a poté až 29. 10. 2024.

Děkujeme za pochopení!

Bezlepková směs na pečení KAŠTANOVÉHO CHLEBA, bez laktózy a pšenice, 500 g

Bez lepku - bez pšenice - bez laktózy - veganský - snadný na přípravu

Bezlepkový, jemně oříškový kaštanový chléb, který si můžete upéct sami

Pečení bezlepkového chleba může být tak úžasně nekomplikované a jednoduché: s naší směsí na pečení kaštanového chleba můžete chléb připravit během chvilky a dokonce sledovat, jak se v troubě promění v neuvěřitelně chutnou a vláčnou chlebovou pochoutku.

Kaštanový

Můžete být také sami kreativní a vylepšit chléb podle vlastní chuti ořechy nebo kaštany.
Vydrží dlouho čerstvý. 

Návod na přípravu: 

Co potřebujete:

  • 500 g Hammermühle směs na pečení kaštanového chleba
  • 5 g sušeného droždí
  • 450 ml vody, teplá
  • 20 g oleje

Doba přípravy: 55 min

Doba pečení/vaření: 1 h

Zde je návod, jak na to:

  1. Nejprve do směsi na pečení vmíchejte sušené droždí a přidejte olej a vodu.
  2. Nyní vše důkladně prohněťte hákem ručního mixéru na těsto po dobu přibližně 10 minut.
  3. Poté trochu vymažte bochníkovou formu nebo ji vyložte pečicím papírem. Poté těsto vlijte do formy, přikryjte vlhkou utěrkou a nechte přibližně 45-60 min. kynout.
  4. Mezitím si předehřejte troubu na 210 °C horní/spodní ohřev.
  5. Po uplynutí doby kynutí můžete těsto potřít trochou oleje a naříznout do něj nožem. Tím získáte obzvláště křupavou hnědou kůrku. Můžete ji také poprášit trochou mouky.
  6. V posledním kroku vložte těsto do trouby na 50-60 minut, dokud chléb nezíská zlatohnědou barvu.

Tip:

Informace o tekutinách v základním receptu se vztahují na přípravu ve formě na chléb o průměru 25 cm. Chcete-li péct chléb bez formy, snižte množství vody v receptu přibližně o 100 ml a odložte si 2 lžíce směsi na pečení. V případě potřeby zapracujte do těsta vyhrazenou mouku.

Pokud chcete chléb uchovat déle, doporučujeme ho nakrájet na plátky a zmrazit. Takto ho můžete po částech vyndat z mrazáku, opéct a vychutnat si ho.

Složení a nutriční hodnoty, naleznete níže. 

Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení
Skladem
Značka: Hammermühle
99 Kč 99 Kč / 1 ks
Kategorie: Bezlepkové směsi
Hmotnost: 0.55 kg
Bezlepková směs na pečení KAŠTANOVÉHO CHLEBA, bez laktózy a pšenice, 500 g, eshop.celiakrarna.cz
Bez laktózy
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení produktu: 

Kukuřičný škrob, bramborový škrob, rýžová mouka, bramborová mouka, kaštanová mouka (7 %), bezlepkový suchý kvásek (výrobky z rýžové mouky), cukr, sůl, zahušťovadlo (guma guar), jablečná vláknina.

 

Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota:
Obsah: 1376 kJ / 324 kcal
Tuk: 0,6 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g

Vláknina:  2,8 g
Bílkoviny: 2,2 g
Sůl: 2,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: