Vážení a milí zákazníci, 

opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie

Přejeme Vám příjemné nakupování!  

Bezlepková SMĚS NA ČERNÝ CHLÉB, bez GMO, BIO, 500 g

Bez použití geneticky modifikovaných organismů nebo geneticky modifikovaných surovin. Samozřejmě bez lepku!

Pro ty kdo nemají čas a přesto si doma chtějí upéct bochník chleba. Vyzkoušeno. Koukněte na obrázek. 

 DSC_0053

Jak na přípravu?

Balení bezlepkového mixu smíchejte s 1 balením sušeného droždí a 350 ml vlažné vody. Vypracujte těsto, dejte do formy a pečte v předem vyhřáté troubě na 225 °C, trvá to asi 50 minut. 

Pokud byste nechtěli dělat chléb, můžete z těsta udělat také housky, které se pečou při 200 °C asi 40 minut. 

 

Kde se tato směs vyrábí? 

Speciální bezlepkový mlýn - zakoupený od švýcarské armády - zvládne až 18 tun denně a mele pro nás pouze bezlepkové mouky. Nachází se v oddělené budově, abychom zabránili kontaminaci produkty obsahujícími lepek.

Každá šarže bezlepkové mouky je testována v naší vlastní mlýnské laboratoři, abychom zajistili, že je bezlepková. K tomuto účelu jsme také zřídili bezprašnou místnost na mouku.

 

Balení 500 g. 

Složení produktu naleznete níže. 

Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Značka: Bauckhof
114 Kč 228 Kč / 1 kg
Kategorie: Bezlepkové směsi
Hmotnost: 0.55 kg
Položka byla vyprodána…
Německá bezlepková směs na černý chléb, bez GMO, BIO, 500 g, eshop.celiakarna.cz
Bez laktózy BIO
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Od 999,- Kč doprava ZDARMA + rychlé doručení.
Výhody pro registrované zákazníky
Slevový program pro registrované zákazníky

Složení:

Celozrnná rýžová mouka* 36 %, slunečnicová semínka* 25 %, kukuřičný škrob*, lněné semínko* 17 % ( mleté lněné semínko*, celé lněné semínko*) Pohankový kvásek* (pohanková mouka*), mořská sůl, rýžový sirup v prášku*, karamelový prášek*, maltodextrin*, zahušťovadlo: guma guar*.

* = složky z ekologického zemědělství

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: