Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Bio směs na pečení lákavého bezlepkového citronového koláče s extra citronovou polevou.
Když vám život nadělí citrony, upečte z nich dort nebo koláč!
Se směsí na pečení Můj citronový koláč připravíte citronové nadýchané koláče, muffiny nebo řezy během chvilky. Citronový koláč má díky kůře ze skutečných citronů obzvlášť ovocnou chuť a je doplněn extra citronovou polevou.
Mimochodem. Citronový koláč je nejen BIO, veganský a bezlepkový, ale také klimaticky neutrální!
Pokyny pro skladování
Skladujte prosím na chladném a suchém místě.
Příprava
Potřebujete:
Postup přípravy:
Poznámka: Citronový koláč můžete připravit i s jinými rostlinnými nápoji. Upozorňujeme, že při použití jiných rostlinných nápojů se může konzistence lišit. K přípravě doporučujeme sójový nápoj.
Složení výrobku a nutriční hodnoty naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení výrobku:
Směs na pečení: rýžová mouka*, surový třtinový cukr*, kukuřičný škrob*, kukuřičná mouka*, 1,2 % citronové šťávy v prášku* (maltodextrin*, 35 % koncentrát citronové šťávy*), kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný; okyselující látka: mrkev*, zahušťovadlo: guma guar*, 0,1 % citronového oleje*, emulgátor: slunečnicový lecitin*. Citronová poleva: moučkový cukr*, 0,1 % citronového oleje*.
* = složky z ekologického zemědělství
Výživové hodnoty a výsledky analýzy na 100 g
Energie kJ / kcal 1574 kJ / 371 kcal
Tuk 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 88,0 g z toho cukr 42,0 g
Vláknina 1,2 g
Bílkoviny 2,9 g
Sůl 0,54 g
(Může obsahovat stopy sóji, celeru, hořčice a jedlých ořechů).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.