Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Zamíchejte, upečte a je hotovo!
Příprava za pouhých 5-10 minut... Smíchejte, upečte a je hotovo! Všechny koláče Bauckhof, včetně těch bezlepkových, lze připravit s vejci, mlékem a máslem nebo bez nich. Pro naše směsi na pečení používáme pouze suroviny z kontrolovaného ekologického pěstování. Nepoužíváme žádné přísady, pomocné látky ani zvýrazňovače chuti. Proto naše koláče chutnají jako od babičky.
Bez GMO, bez aromat, bez syntetických látek. barviv, bez syntetických konzervantů, bez bílého cukru, čistě rostlinného původu.
Pár slov o výrobci
Společnost Bauck byla založena v roce 1969 za účelem prodeje ekologických produktů a produktů Demeter.
I dnes je podpora biodynamického zemědělství jedním z nejdůležitějších cílů tohoto výrobce přírodních potravin. Zdravé müsli, vynikající mouky, směsi na pečení vláčných koláčů, dortů a chleba, výživné kaše a slané zeleninové směsi, často bezlepkové, bez pšenice a veganské - společnost Bauck nyní prodává pod značkou Bauck Mühle přibližně 150 výrobků.
Vždy pod heslem:
"BIO. Z lásky k budoucnosti."
Bauck Mühle se zasazuje o inovativní receptury, které využívají výhradně BIO a Demeter suroviny a snadno se připravují.
Od roku 2005 se mlýn specializuje také na bezlepkové výrobky, na kterých si může pochutnat celá rodina. Přispívá k tomu vlastní bezlepkový mlýn, zařízení na míchání bezlepkových směsí a vlastní bezlepková laboratoř.
Naše směs na pečení mramorového koláče, bábovky nebo muffinů je certifikovaná jako bezlepková. Každou šarži našich bezlepkových produktů analyzujeme v naší laboratoři ihned po výrobě, abychom zajistili, že neobsahuje lepek. Všechny bezlepkové výrobky jsou registrovány u Německé společnosti pro celiakii.
Návod na přípravu
Smíchejte oba sáčky směsi na pečení (400 g) se 4 vejci a 175 g změklého másla, abyste vytvořili krémovou směs. Vymažte formu nebo plech a směs do ní rovnoměrně rozprostřete, poklaďte ovocem. Pečeme při 175 °C s horním a dolním ohřevem přibližně 60 minut.
Poznámka:
Místo másla můžete použít také margarín.
Složení a nutriční informace naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení výrobku:
řepný cukr*, rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, tapiokový škrob*, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, okyselující látka: vinan monodraselný, kukuřičný škrob*, vanilka*, mořská sůl.
* = složky z ekologického zemědělství
Výživové hodnoty a výsledky analýzy na 100 g
Energie kJ / kcal 1583 kJ / 373 kcal
Tuk 0,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 89 g z toho cukr 47 g
Vláknina 0,8 g
Bílkoviny 2,1 g
Sůl 0,78 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.