Ať už na bezlepkový piškot, bábovku nebo křehké těsto. S Bauck moučnou směsí na dorty a koláče máme ideální základ pro dorty, dortové základy, piškoty, muffiny a sušenky.
Certifikované bezlepkové těsto. Z kontrolovaného ekologického pěstování.
Spolehlivé a chutné - zejména pokud se dort peče na horní a dolní ohřev.
Jak už název napovídá, naše bezlepková moučná směs na dorty a koláče je speciálně navržena tak, aby vaše bezlepkové sladké pečení mělo úspěch.
Tip na recept:
Bezlepkový Piškot
Základní recept na piškotový koláč pečený v dortové formě
Budete potřebovat:
- 220 g moučné směsi,
- 2 lžičky prášku do pečiva,
- 170 g cukru,
- 180 g změklého másla (nebo margarínu),
- 4 vejce,
- 2 lžíce horké vody
Moučnou směs smíchejte s práškem do pečiva, cukrem, máslem a vejci a vypracujte hladké těsto. Poté do těsta vmíchejte 2 lžíce horké vody. Těsto rozetřete do vymazané dortové formy.
Pečeme při 180 °C přibližně 50 minut.
Do těsta základního receptu na piškotový koláč lze přidat také následující ingredience: čokoládu, citronovou šťávu nebo třeba madle či ořechy.
Složení a nutriční informace naleznete níže.