Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Vážení a milí zákazníci,
opět jsme pro Vás přivezli BEZLEPKOVÉ NOVINKY. Vánoční limitky, nové druhy těstovin, bezlepkové pečivo nebo cereálie. Vše 100 % bez lepku, ovšem plné chuti a bez chemie.
Přejeme Vám příjemné nakupování!
Bez použití geneticky modifikovaných organismů nebo geneticky modifikovaných surovin. Pro ty, kdo nemají čas nebo trpělivost na bezlepkové vaření a pečení a přesto je zajímá, co konzumují.
Pizzu jsme vyzkoušeli a chutná opravdu dobře, na fotografii můžete vidět výsledek!
Jak na přípravu?
K bezlepkovému mixu na pizzu přidejte balíček sušeného droždí, 1/2 lžičky cukru nebo jiného sladidla, 1 lžičku soli, promíchejte. Následně přilijte 375 ml vlažné vody a 2 lžíce oleje.
V kuchyňském robotu nebo ručně zpracujte hladké těsto. V robotu to trvá asi 5 minut, ručně to bude trvat déle. Těsto nechejte asi 15 minut pracovat.
Poté vyválené těsto dejte na vymazaný plech (pečící papír), ozdobte dle chuti a pečte 15 - 20 minut v předem vyhřáté troubě na 250 °C.
Z bezlepkového těsta na pizzu Bauckhof snadno připravíte i cibulový koláč.
Zde naše bezlepková inspirace. Recept na tuto bezlepkovou pizzu naleznete zde.
Recept na cibulový koláč
1 kg cibule nakrájené na kostičky, 100 ml crème fraiche (hustá a tučná zakysaná smetana), 100 ml smetany, 1/2 lžičky mletého kmínu, špetka muškátového oříšku, 2 vejce.
Na pánvi osmahněte cibuli do měkka. Nechte vychladnout. Zbývající ingredience prošlehejte a smíchejte s cibulí.
Připravte si těsto a vyválejte ho. Směs rozetřete na těsto a pečte při 220 °C asi 20 minut.
Balení 350 g.
Složení produktu naleznete níže.
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Hmotnost: | 0.38 kg |
Složení:
Celozrnná rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, rýžová mouka*, kypřící látka: jedlá soda, okyselující látka: vinný kámen, kukuřičný škrob*, mleté slupky psyllia*, prášek z rýžového sirupu*, quinoový kvásek* (quinoová mouka*, rýžová mouka*, kváskové kultury), mořská sůl.
* = složky z ekologického zemědělství
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.